自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

雪影 發表於 23-8-8 09:58
上次DSE放榜我係開心到喊,聽日我希望都會開心到喊
我昨晚已經開始緊張, 緊張埋今次, 希望大家都開心到喊
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

Sumyeema1 發表於 23-8-8 10:51
祝大家心想事成
多謝哂, 承你貴言

珍珠宮

雪影 發表於 23-8-8 10:16
開心到喊係最好嘅情緒
好想體會下

珍珠宮

雪影 發表於 23-8-8 17:44
我仔都有四科5,六科本身28,我話5個啲加.05,咁六科係30,叫佢A1博科31分嘅最心儀科目,佢唔肯 ...

你仔同我仔同一個講法, 攪到我都唔明加權點計 所以 A1都唔知博唔博到

珍珠宮

YolandaTam 發表於 23-8-10 23:18
我女睇完佢中同啲 IG ,再聽埋啲 fd 講就話差唔多。

吓, 唔係掛

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊