自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

bowling2004 發表於 17-7-31 16:07
以前細個唔識,嫁着個A字膊又軟皮蛇既男人。咁多年嚟都係一樣,有事有麻煩嘢就A字膊卸晒落我身上,等我去解 ...

身型係点

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

bowling2004 發表於 17-7-31 16:23
就係咁囉!
所以唐英年講得冇錯㗎! 男人要有膊頭有腰骨!如果唔係...性格會同佢身型一樣,卸膊(卸責)!! ...

咩明星有?
等我留意下

珍珠宮

Pulmma 發表於 17-7-31 20:37
冇pat pat, 幫我睇風水嘅cfu 講, a字膊加冇pat pat, 一定唔好揀。

仲有細咀, 仲“咩”個d
咩個d即係咩

珍珠宮

Pulmma 發表於 17-7-31 21:14
歪咀, 唔識寫“咩”咀
明白
咁就真係骨格精奇

珍珠宮

jaymima 發表於 17-7-31 20:58
請問各位JM,如果係大男人負責任果種,但事事唔俾你插手,佢自信樣樣都做得俾你好,親力親為,你比多少少意 ...
有佢做飽佢威飽佢

首頁

尾頁

跳至