單親天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

唔可以私下開GROUP,會比版主BLOCKED的...

珍珠宮

版主己聲明:

呢個溫馨提示係時候推番上嚟,係BK邀請其他人開WHATSAPP GROUP或其他聊天群組並不是死罪,亦不是犯法,只是每個討論區都有其版規所限,請見諒!
BK係歡迎大家係BK開任何群組,當然可以的話大家多些係版面作出分享,對其他新加入的會員有很大幫助,因之前很多人開完帖就叫人另開GROUP私聊,這樣每個帖都只係見到" please PM ME" " 請加我"等字句,那討論區的原意便沒有了,因此才禁止於BK開立BK群組以外之群組邀請,請見諒!

珍珠宮

版主聲明:

呢個溫馨提示係時候推番上嚟,係BK邀請其他人開WHATSAPP GROUP或其他聊天群組並不是死罪,亦不是犯法,只是每個討論區都有其版規所限,請見諒!
BK係歡迎大家係BK開任何群組,當然可以的話大家多些係版面作出分享,對其他新加入的會員有很大幫助,因之前很多人開完帖就叫人另開GROUP私聊,這樣每個帖都只係見到" please PM ME" " 請加我"等字句,那討論區的原意便沒有了,因此才禁止於BK開立BK群組以外之群組邀請,請見諒!

珍珠宮

版主聲明:

珍珠宮

其實離婚都好普遍了...不只在香港,外國也好多...懂放下就對了...調節心情,等待另一個更好的生活...

珍珠宮

其實男又好女又好,都有絕情的一面,不過多是男人,佢有另一個女人,邊會回頭...仔女對於他來說...NOTHING....佢可以同另一個女人再生的...
男人到了65歲仲係好精力....

我都結婚有18年了,離`了婚5年了...生活過得好又開心...睇化了,你會開心D...人要活得精彩,你唔開心,對誘好快活,佢又點會理你開心與否呢...
倒不如自己開心D....人的生命唔會好長久的,有得快活就好去快樂了...

珍珠宮

小管家 發表於 19-10-18 10:44
都只能習慣
GOOD JOB..

珍珠宮

Andyeel 發表於 19-10-18 19:34
剛單親,有兩個,非常痛苦,現在嘗試習慣忘記,唔知要幾耐,加油
可用另一D野黎代替的,運動,興趣...工作...

珍珠宮

去識多D朋友,唔係叫你識異性,ONLY朋友...

珍珠宮

冬菇愛桃子 發表於 19-11-25 08:25
你好,我同你一樣,病離開的,有個囡剛廿歲。
成日感覺好孤獨,怕獨處
...
參加多D活動囉...

珍珠宮

不過都要個人開朗活潑先得,那日後就生活開心了...人經歷了要睇化哂...而家我最緊要係HAPPY...

珍珠宮

cathui43 發表於 19-12-7 15:43
係丫,儘量自己攪掂都唔想求人
都係架,不過最重要個人睇開D睇化D,生活就輕鬆D...開心D..甘好運自然來啦...

珍珠宮

hoishan2004 發表於 19-12-9 12:38
我離婚了7年多,囡囡亦7歲了。過去的7年多囡囡是我的精神之柱,生活和工作的原動力。最近越來越覺得囡囡大 ...
到時湊孫囉...學定陪月SERVICES...

珍珠宮

Happyment 發表於 19-12-8 16:00
回覆 愛晴天娃娃 的帖子

仔仔13歲,我都頭痛,我好快做單爸,有活動通知下,識下朋友 ...
你做左單爸再找活動吧...

珍珠宮

apple815 發表於 20-7-6 03:22
你們會唔會自己去旅行?
會呀,成日去...RELAX下,又唔洗錢的...

珍珠宮

apple815 發表於 20-7-8 12:41
有冇好介紹?
咩介紹呢?都要等疫情完先可以去WET,同埋即興去旅行....有時會FRIDAY機,SUNDAY就回來...

珍珠宮

amanda_lee1996 發表於 20-7-12 15:59
Hi,我係單親媽媽,正辦理離婚中,仔15歲,多謝大家認識交流。
加油...明天會更好..

首頁

尾頁

跳至