自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章

康寶琦 發表於 18-7-28 08:49
我都係睇呢一日,我都有份嗌我地都係。佢講句好感動,我自己覺得值了。之前時運高所有有關子華神的消息全 ...

好感慨,爆人地私隱果個冇事,被爆的反而要向全世界道歉。
同意你講,值了!
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

水晶宮

2024年龍年勳章

堅媽 發表於 18-7-28 09:27
佢飲水嗰時啲音樂和觀眾的反應好正,佢話連阿媽都愛上咗睇佢飲水,半夜喺房行出嚟飲水都被畀阿媽僕 ...

由嘩眾取寵開始,飲水就成為表演之一,學子華話齋,佢飲水,唔係佢需要飲水,而係佢飲得型

水晶宮

2024年龍年勳章

hellohappygirl 發表於 18-7-28 10:13
我都有睇16 個場,見到影住男士同佢隔離女仔,有無影到jm 你呀

我坐喺男士後兩行,唔係講笑,射燈射到正一正,我要用手擋住先睇到子華個樣,好靚仔

水晶宮

2024年龍年勳章

Rita 發表於 18-7-28 10:16
我坐喺男士後兩行,唔係講笑,射燈射到正一正,我要用手擋住先睇到子華個樣,好靚仔 ...

https://www.facebook.com/dayowongoffical/videos/1376892975776904/

子華多謝陸永,我地有份嗌『我地都係呀!』

水晶宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

有冇JM今晚睇尾場??睇完分享下有冇特別??

首頁

尾頁

跳至