自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

跟住有人入嚟回復話 : 咁叻你嚟做~

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

superbabykids 發表於 17-6-3 10:10
咪就係,又話成日星期會落雨,又狂風雷暴...
點知日日曬到嘔,又熱又焗!
...

每日都話落雨。梗會等到落雨嗰日㗎!咁果日咪準囉~我咁叻。不如俾我做啦~

珍珠宮

小菲比 發表於 17-6-3 10:33
我較早前去日本6日,日本個天文台真係堅準,頭4日都話降雨機率得20%,又真係無落雨,尾嗰兩日話80%,仲要 ...

係每個去過日本嘅人都話準。加加埋埋應該唔只三百陸拾五日!

珍珠宮

zola 發表於 17-6-3 12:40
係,你講左我想講既野!
我夠知天氣不似預期,但依家講緊係天文台呀,唔係樓下賣菜呀嬸預測呀。天文台其中 ...

你都咪話。西貢揸艇啲船家望吓個天,聞一啖氣都可準確預測到第2日咩天氣啦。。。香港天文台。咁多儀器咁多“人材”都測到咁。。。嚟張實時相先~

珍珠宮

HoshiSora 發表於 17-6-3 16:57
唏噓!

我有朋友明明可以尋日或今日可以去覆診,但以為下大雨,結果冇約呢兩日。

我樓下有街檔以為呢幾日大雨。唔開檔返咗大陸。到佢返嚟時先至落大雨。佢又開唔倒檔。成個星期冇生意做。。!

首頁

尾頁

跳至