自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Ella6677 發表於 24-5-5 11:25
有識得,請嚟講我聽吓,多謝晒。

提款基算唔算?

大宅

Ella6677 發表於 24-5-5 12:18
我嗰個愛情大過天,拋妻棄子,同個仔俾佢害到好慘,咁嘅人無報應?

我當年都同你一樣想法,點解渣男同29 冇報應?但而家我覺得佢哋兩個嘅事已經完全唔關我事!我要活在當下,我而家只有家人,健康,金錢係最緊要,有呢三樣嘢,我嘅人生已經好滿足!

大宅

kittylam 發表於 24-5-5 16:04
自己過得好過佢就係前任嘅嘅報應,又唔係非佢不可!

無錯!活得比佢好已經夠!

大宅

LamCheung116 發表於 24-5-5 17:40
但係佢同新歡宜家幸福得發暈點算?

有邊個熱戀期唔幸福到暈?又如何?呢個世界已經冇童話了,你看許志安也會出軌!郭晉安和區倩兒也離婚!愛自己和小朋友最重要!

大宅

LamCheung116 發表於 24-5-5 18:46
針拮唔到肉唔知痛,你不知俾愛人背叛有幾痛!唔知俾人搶走老公有幾恨!我唔怪你因為你係幸運嘅,自然唔知 ...

樓主經歷過嘅嘢,我全部經歷過!不過我真係覺得自己好幸運,因為可以離開渣男,從新做人!

大宅

LamCheung116 發表於 24-5-6 01:42
你經歷嘅未必有樓主咁痛,真係好幸運可以輕易放低,企返起身!

我當年痛你又知幾多?我有想過同呀亞呀自殺,我有過情緒病要看心理醫生,我也一個月內瘦咗20磅!但我知道我不能死,因為我仲要養父母,我死咗可能輪到我呀媽傷心自殺,值得嗎?仲有,個c6可能會內疚一陣嘅,但男人,幾個月後就忘記啦!
每個被背叛嘅女人都一定好痛好痛!冇得比較邊個痛啲!一個男人,由好愛你,到冇咁愛,到最後甚至去到傷害你和小朋友,只有一個原因,無咗愛!你愛一個人又點會捨得傷害佢?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊