跳至

首頁
12345...24

尾頁

男爵府

Re: 有冇葵馥苑靚媽咪,入o黎吹吓水

yammie706

路德圍個兒科我上次都經過呀,好似幾多人睇佢架,但係幾錢次貴唔貴架

男爵府

有無媽媽知道呢頭邊樹有得補鞋呀

男爵府

mkmama21

唔該晒,不過我又知道光輝圍都有呀 聽日行落去先得

男爵府

ihibabyeyes

舊曆計應該26號滿左月架喇 不過我地都無理, 29號星期5先擺滿月酒 到時一定好BUSY 因為好多禮物同禮 夜晚返到黎要慢慢數先得喇 :mrgreen: 發喇呢次....哈哈哈

不過都預左亞仔去完酒樓返黎果晚, 一定樓晒計姐 所以日頭要訓定多啲,留番啲精力夜晚比佢玩

hihibabyeyes 寫道:
fc:
今日阿B滿月,擺唔擺滿月呀!係咪好多野做呢!恭喜恭喜

男爵府

mkmama21

成妳貴言呀

mkmama21 寫道:
fc:

你BB滿月啦...祝你BB 身體健康、快高長大、肥肥白白!

恭喜、恭喜

男爵府

:-( 今年中秋~我睇怕都係~係屋企發霉架喇~佈置咩鬼野播 :-( 湊仔啦係屋企 :-(

男爵府

中秋我會同朋友去行街街 留低亞仔係屋企比奶奶玩
希望我朋友唔會放我飛機啦 果日先比佢放完咋,結果我一個人去葵芳行街咋 :tongue:

男爵府

hokittyho

妳講得好岩 真係好危險,我地樓下咁鬼大個"回船柱"都唔知整黎仲咩鬼野,又唔比車入黎,留咁大個地方係樹發霉咩 有時買左好鬼多野,又楂住架車,唔比我地入黎, 點拎姐 點返屋企播,好似果日我同bb出院,亞姐又唔比我地入黎,老公又楂住架車,我隻手抱住亞b, 咁點開門呀 都真係痴痴地 設計好有問題

男爵府

lengBma講得岩呀, 整咁多風線把鬼呀 都快到冬天啦, 仲要而家先黎整, 比佢吹脹 成日都覺得呢樹啲管理都唔知仲咩既,幾個門又鬼死咁難開, 落雨都唔知開門定開雨傘好 而家有時推亞B出街, 個門口又"扎",又要用手推住個門, 真係好鬼煩,個鎖又難開 樓下咁大個地方又唔比車出入 投訴黎都無用既, 根本無人理我地既 大佬 我地都有交租架

男爵府

住係呢樹真係煩屎人呀, 前日諗住打的抱亞仔去沙田啦, call定的士無死啦 上到車, 的士佬就話我地呢樹都無位比佢停低等我 咁又係播 我平時習慣call的士架播, 但係都無地方停定比佢等我 再係咁, 我日後點算呀 我無理由抱住亞仔係條街好似傻婆咁搵的士架播 佢又唔識行, 唔通我要抱佢出街口搵的士咩 痴線架 咩管理黎架

男爵府

真係想貼係樓下通知大家叫佢地出席呀, 因為呢個都係大家既問題 住戶係應該知道呢個會既資料, 唔知管理處比唔比人貼野係下面呢

男爵府

我都唔知張地圖用黎仲咩

男爵府

不如入落信箱咪得囉, 唔駛比人撕囉 我覺得關於大家既野, 應該一齊去聽架

男爵府

又失敗!
我老公真係咩都唔知播,咩代表邊個係代表真係咩都唔知架播

男爵府

我都冇收過! 點解唔係人人有架??我問老公,佢都話無,等我仲叫佢如果有比我填 填衰佢

上落車問題睇怕無唔會解決到 睇下幾時車死人可能佢地先會覺得問題嚴重 大家只有小心啲喇,睇緊啲小朋友喇 我都只有抱住10幾磅既米芝連BB周圍搵的士囉 鬼叫無位停的士呀 :tongue: 私家車又唔可以停係樓下比我同BB上落, 家下仲話得番果兩度千斤重,叫我抱住bb點開門呢??邊有第3隻手呢??

年年交咁肯多稅都唔知仲咩

男爵府

講得好, 等佢自己感受下 葵馥苑有幾好住 等佢坐住輪椅開下度千斤門 鬼叫我無錢買樓咩 住宿舍係咁架喇 車死左都無人理架喇 後日我仲要一個人抱隻米芝連BB返屋企 :tongue: 千其唔好落雨呀 :tongue:

xmastree 寫道:
我忍夠了!! 班pk簡直係官逼民反, 個個都食屎大, 正賎人, 早死早著唔好害人害物, 睇佢啲pk幾時出街比車車到佢重傷唔死得, 嘔埋下半世, 老婆走埋佬, 保險無得賠焗佢住葵涌村, 出入比度門夾到佢終身殘癈.

男爵府

咪就係囉,扮晒好有程序咁, 其實咪又係咩要求都無樣做得到, 睇下幾時車死佢地, 車死埋班食蕉 咁佢地先知真係有問題喇, 又封鬼埋個門口, 行鬼死咁遠, 度門又重, 肥啲都入唔到呀 又話已經放寬比有需要人士啲車入黎, 咩叫放寬姐 咩先叫有需要呀 我夠有需要啦,亞仔唔識行唔識自己上樓 係咪可以比我返黎泊低係下面, 拎左佢上黎再泊返停車場呀?? 痴痴地

最好張啲問卷影晒copy同佢發晒比全部住戶 寫衰佢地, 仲要等佢自己慢慢搵番原本果幾張, 鬼叫佢比得咁小人填呀, 根本就唔公平

男爵府

hihibabyeyes

我今日終於拎左米芝連返黎喇 幾辛苦先開到果度死咁重既門呀,亞仔又重,已經由沙田抱到返黎, 手都軟, 仲要單手開門, 檸住個制大力推佢 真係痴肯線架 :tongue: 過多幾個月, 亞仔再重, 單手點抱呀 果一刻, 我真係幾想撞到啲食蕉, 等我吊下佢

遲啲可能要放住亞仔係地下先, 等我開左門先喇

男爵府

放個食蕉係門口....想錯我地個心喇 啲食蕉要係管理員室休息架 邊樹咁得閒理我地播
:tongue: 尋日抱完米芝連BB返黎,今日隻右手好鬼死痛呀,好似做左好多運動咁 :tongue: 星期2仲要一個人的佢去打針 :tongue:

[quote]
hokittyho 寫道:
[quote]
hohopingping 寫道:

你都叫做有氣力d呀! 我亞媽日日推住亞b出入, 有力開門都無用, 問題係吾識開門! 老公問過d食蕉, 你打去管理處 tel: 24250815 佢地出去開門喎! 勁廢! 佢地放個食蕉係度開門仲好啦! 無腦!

今日放工返

男爵府

Re: 有冇葵馥苑靚媽咪,入o黎吹

fatlok

簽名運動真係唔知得唔得呢, 上次只係放野係信箱都話唔比播 仲有只係放係果樹, 可能未必個個睇到架, 好似我咁, 一返黎就只係直接上樓, 咩都唔睇架, 就連啲食蕉都唔想望多眼 其實放到係信箱就個個都睇到喇, 不過佢地 .....

首頁
12345...24

尾頁

跳至