自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

我中肯少少........ 我覺得兩邊都有問題, 溝通上有問題

我唔知大家當時既語氣

不過就咁睇,
樓主可能想問有無加糖?!
或者d水果本身甜唔甜?!
(我估係咁, 唔知邊個岩.)

而老闆娘好似乜都唔知咁, 又真係好似唔休做, 又話者覺得你玩野....
其實可以答得好d黎耍走你

下次都唔好去果間, 荃灣有兩間烘焙幾好架, 你經開黎買啦~

smallkan    發表於 13-3-31 20:08

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

felicesmile 發表於 13-3-31 15:27
我自問平常心同好客氣咁問, 同埋真係比錢買野唔係玩野~ 所以買完牛油同 cream cheese 搭咗車出荃灣再買其他 ...
果間野係唔係平d??
有d人係咁, 似住自己平就好串咁

felicesmile  間間 d 價錢都差無幾, 咁啱就腳咪去睇吓囉~ 反正唔會再去打攪人~   發表於 13-3-31 15:43

水晶宮

NaughtyLuiLui 發表於 13-3-31 15:26
點解唔問得呀?有某D食材已加糖份會偏甜,有D冇加會似原味!另外不同產地嘅水果,有D偏甜,有D偏酸!咁整甜 ...
其實好明顯佢真係自己無試過
其實佢可以講pro d, 乜野成份, 有無加糖都可以講, 個個口味唔同, 未叫人買少少先, 返去溶左雪, 試下味先決定囉, 真係唔識做生意

首頁

尾頁

跳至