自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

nikfan 發表於 19-8-3 01:32
呢間公司好有品

都冇計

我地打工轉工,都唔會咁樣踩舊公司啦

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

蘋果姐姐^_^ 發表於 19-8-3 13:12
原來代言兩年,之前佢講到無收錢,純粹覺得好,推薦俾大家咁

少少冷靜期都冇....仲邊個敢搵碎碎做代言丫

寶石宮

十五樓師奶 發表於 19-8-3 13:17
之前見過bb 唇膏時,有用過bb bb cushion, 但唔知佢會唔會 只收左代言唇膏錢
...

代言, 同拍廣告....個費用又唔同..

寶石宮

Kittymummy 發表於 19-8-3 13:19
神又係佢,鬼又係佢
正如做傳銷一樣,做緊果間時贊到好似神藥聖水,一轉左會就反轉豬肚.
...

佢撞到應一應, 仲要踩舊公司老土..

寶石宮

蘋果姐姐^_^ 發表於 19-8-3 13:22
我唸少爺而加驚緊

https://news.mingpao.com/pns/%E5%A8%9B%E6%A8%82/article/20190803/s00016/1564771615530/%E8%91%89%E7%BF%A0%E7%BF%A0%E8%87%AA%E7%88%86%E4%BB%A3%E8%A8%80%E5%B7%A5%E4%BD%9C%E3%80%8C%E8%B2%B7%E3%80%8D%E5%9B%9E%E4%BE%86

佢又打算再生巨B?

寶石宮

Kittymummy 發表於 19-8-3 13:40
勁冇品,都唔明點解仲咁多媽媽like 佢。

我見佢d忠粉...真係好忠的...

寶石宮

KittyWonng 發表於 19-8-5 14:48
佢而家嘅代言產品話王朝用母雞唔適合懷孕及坐月媽媽,甘即之前佢一直介紹錯嘅產品俾媽媽們,第日又會唔會 ...

但佢剛宣佈有bb

首頁

尾頁

跳至