自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

joannbb 發表於 19-6-13 15:47
上過東瀛遊個網站,花多眼亂,都唔知揀邊個團好

乜野年齡

想睇風景定係shopping
乜野時候去

我覺得第一次去..我會揀東京的...

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

joannbb 發表於 19-6-13 22:34
想食野及睇風景古蹟,神社等!唔玩樂園機動遊戲呀!會7月尾去

京都大阪啦

大阪和歌山、千疊敷、天橋立(日本三大美景)、奈良、 全程入住一間酒店(天天享用深層水溫泉)JOKB05
三段壁展望台、三段壁洞窟、黑潮市場、和歌山貓車站<乘坐特色小火車>、天橋立(乘坐吊車)、 伊根灣遊覽船、奈良興福寺五重塔、RINKU TOWN購物城、一天全日自由活動、開心五天團
出發日期: 6月24、7月1、6、8、9、11、13、14、16、22日 .....

大阪天橋立、伊根灣遊覽船、晚晚溫泉5天JOAE05 熱賣
日本大阪、天橋立展望台、名湯露天溫泉、嵐山渡月橋美景、京都伊勢丹展望台、 神戶麵麭超人主題商店街、猿澤池靚景、開心壽司體驗制作體驗午膳、RINKU TOWN購物城自由購物

呢D啦

寶石宮

ANNAFRIEND 發表於 19-6-13 22:43
EGL,千奇唔好打橫遊,我試過兩間就知邊間好。

我仲以為打橫D團貴D會好D添

寶石宮

ANNAFRIEND 發表於 19-6-14 06:35
係貴,而且係我去日本跟團咁多次最貴的一次,亦只跟過打撗一次咁大把,我次次都係EGL, 跟到好悶先轉呢間。 ...

竟然會咁....

寶石宮

ANNAFRIEND 發表於 19-6-14 08:21
就係,真係一次夠了,團費貴過人但食住一般服務差仲邊有第二次。果次我果團連埋我地只得十幾個,但EGL次次 ...

我以為打橫遊係 專登人少d 服務貼心d

首頁

尾頁

跳至