自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

新用戶 發表於 18-12-4 22:31
咁細個係可以入嘅,好似寫八歲先唔入得,但係如果佢自己坐喺度周圍望就唔係咁好喇
...

但令到其他人不安就已經唔好啦...

同埋唔關人地係未結婚囉....結左婚就可以比其他男性眼望望咩...

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

KILW 發表於 18-12-4 23:02
人地小朋友先3歲,唔一定次次有男親人,唔通叫個3歲自己入男更衣室沖涼換衫?佢比熱水淋到或比人拐走埋點 ...

而家D人....剩係要諗人地要包容...

都係果句...包容就人情囉, 一係去家庭房, 一係抹下水就返屋企先沖涼囉..
做人就要有取捨架啦..

stepchk    發表於 18-12-5 12:54

寶石宮

birdbird 發表於 18-12-4 23:23
呢度d 人係好得意。個女可以十歲都唔晓沖涼,要阿媽幇。但仔就4歲唔夠連跟阿媽入厕所或更衣室都唔得。
...

不過又咁.....康文署係咪唔幫襯運動場都可以沖涼架>?

寶石宮

KILW 發表於 18-12-4 23:31
樓主就係屋企熱水壞左先去沖涼,點返屋企先沖... 即等幾日約到師傅上門先沖涼?
唔係諗要人包容,係點解做 ...

係睇下樓主..開口一句癲婆, 埋口一句老姑婆...就知道佢個人有幾包容啦

講聲唔好意思咪算

寶石宮

maggie196 發表於 18-12-4 23:36
咁我覺得老姑婆同離婚嘅女人都唔屬於好嚴重嘅指控,好多人平時背地裡鬧老細講得應該難聽一百倍,反而如果 ...

又咁....其實呢單野同..老姑婆有乜關係呢又..

寶石宮

aliensss2008 發表於 18-12-4 23:28
我作為老姑婆
覺得好無奈
無啦啦都入你罪

咁可以還拖返,......佢單親

寶石宮

KILW 發表於 18-12-5 00:28
我無話樓主100%啱,亦無話個女人全對,事實佢地2個都無包容,本身呢件只係小事,但大家零忍讓,係要對抗到 ...

呢D MOMENT..我多數散水就算...

寶石宮

aliensss2008 發表於 18-12-5 00:45
單親其實無問題

只是一個身份的狀態

單親..嘅貶詞卦

寶石宮

lemonlemoncc 發表於 18-12-5 01:09
其實, 如果禁既情況下可唔可以去朋友家沖涼或沖小一日得唔得? 比著我係40+ 我唔會介意, 始終只係小朋友 ...

而家都係片面之詞,邊個知當時係點

寶石宮

09daisydaisy 發表於 18-12-5 09:18
我是事後嬲她嚇親我bb,在網上鬧而已。
現場我有不停say sorry,說了以後不去。
但是那個女人繼續指著我們 ...

呢d moment都係閃啦,你都識得話佢癲婆,可能佢真係痴根,萬一打人就麻煩啦

首頁

尾頁

跳至