自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

好多年前friend 女見DGSJS, 見完唔出聲, 返到屋企狂喊。 問佢見到乜野? 女點都唔肯講。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

天大地大 發表於 18-12-21 21:10
可能覺得輸左唔抵?
小朋友應該唔知收定唔收? 如咁直接話比小朋友唔收佢, 太殘忍, 呢間學校,唔讀都無損失。

象牙宮

天大地大 發表於 18-12-21 21:41
應該唔知,不過,小朋友做好多tasks,可能有比賽遊戲,輸了唔開心係唔出奇
...
到而家都唔知乜事咁喊法。 不過DGS唔憂無人讀。 當年Mr. B, 剃毛Mr. Chan個女都唔收。

首頁

尾頁

跳至