自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

gogogodee 發表於 20-4-11 10:07
妳睇左未先??
我太鍾意佢個露台,成個大走廊。

好吸引
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

emilmama 發表於 20-4-11 10:42
唔講得靚囉, 咁局促,之前睇有線介紹大馬 D condo, (唔係house )層層樓有私人swimming pool. 四五千尺,平 ...

馬拉盤, 平到笑都唔會買喇
放下自在

象牙宮

emilmama 發表於 20-4-11 11:12
阿姐, 我幾時話要買, 我駛鬼去大馬D鬼地方.

中山樓咪留俾你班愛國人仕住.

鬼地方又拎出黎講, 真係唔夠你咁趣緻!
放下自在

象牙宮

gogogodee 發表於 20-4-11 11:42
呢d 黃人真係好討厭,我人住香港,
有閒錢買大陸樓渡假,
如我買日本樓,唔知會唔會又串我呢...

自己唔鍾意, 又入黎9588, 10個趣

放下自在

首頁

尾頁

跳至