自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

樂壇新力軍支持年輕人!

natlekchu    發表於 22-1-14 20:52
la_source    發表於 22-1-13 12:48

公爵府

thai_tai 發表於 22-1-13 00:19
其實樂壇一定有唔同風格既歌手,歌種,曲風等。唔同人有唔同既喜好,亦無可能樂壇清一色係一種風格。所以各 ...

Agree
二個台我都鍾意,Viu台我剩係睇造星,可能我由第一集開始追,真係感受到佢哋嘅熱情熱誠,好努力去追求,年青人有夢想知道自己想點總好過渾噩,同埋佢哋都唔係太差既

公爵府

黎明都撐,真係唔啱
https://hk.yahoo.com/home/7%E8%90%AC%E4%BA%BA%E7%9D%87%E7%9B%B4%E6%92%AD%E8%A6%8B%E8%AD%89%E5%A5%B3%E5%9C%98%E8%AA%95%E7%94%9F-%E9%BB%8E%E6%98%8E%E9%83%BD%E6%92%90-collar-8%E5%A5%B3%E6%88%90%E8%BB%8D%E5%AE%A3%E5%B8%83%E9%96%8B%E5%80%8B%E5%94%B1-223000403.html

公爵府

sunkiss 發表於 22-1-14 08:59
其實呢。。有時只係想睇下其他人嘅comments..因為自己有追開造星。。造星係真係好多人睇。至少我身邊嘅朋 ...

又係喎,我就算話人都唔會去到咁盡,不過自由講場麻,自己講完自我感覺良好都算有d用

公爵府

Call my name MV

https://youtu.be/YNLYX4jkSd4

公爵府

C火,我出post唔好以為我係打手,我只係覺得佢哋有新鮮感,活力,熱誠,年輕人有可以有好多既可能性同進步,35歲仲可以咁已經好叻,寧欺白鬚公麻

首頁

尾頁

跳至