美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:Sogo我又敗~HR&Clarins

我都買左hr
仲諗緊clarins 買5買好

男爵府

回覆:yuyubeebee 的帖子

買左一枝75ml肌底液$2000
剛剛好$2000,可以送相中下面果set,(ba話$980呢set係多份量d,但我對番同送ge一樣ml),我同ba 講尖沙咀sogo 送呢set中一枝係去角質,呢到係送洗面膏,我話考慮中睇下轉5轉到,轉到係到買,佢就話轉到俾我,
因為原本我係想買$1480 50ml肌底液,如果我轉買75ml,問佢會否送多d sample ,佢話佢盡量,then早前我上hr個網頁登記,順便so俾佢睇,又送多一包粉底液同眼精華,
反而我覺得佢個粉底液幾好用,之後可能會轉,粉底液$800 30ml,30ml夠我用一年有多,計落都低,
我而家枝Bobbi brown 30ml都用左好耐

男爵府

回覆:yuyubeebee 的帖子

因為re貴d嘛

原本我一心想買shiseido set$1800
但未用過,ba又話無買野5會送,
巧本有得換hr sample,試左ok,計落5係貴shiseido好多,分分鐘低過佢,所以最後選擇hr,今次試左好用,再等11月感謝節再買

男爵府

引用:回覆+winnie5960+的帖子請問JM買幾多set+先

原帖由 yuyubeebee 於 15-05-20 發表
回覆 winnie5960 的帖子

請問JM買幾多set 先比架,我買三set,比一包sample咋
想問下你買左邊三set ,送一包咁小

男爵府

引用:回覆+winnie5960+的帖子JM+係買左粉底,肌

原帖由 yuyubeebee 於 15-05-20 發表
回覆 winnie5960 的帖子

JM 係買左粉底,肌底液大裝同prodigy eye set ?
我淨係買一枝75ml肌底液,Prodigy set話買滿$2000可以送,

首頁

尾頁

跳至