自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

miemiemie 發表於 16-8-1 15:53
其實去公園玩,你想有幾乾淨...........見到有啲家長拖住兩歲左右B
勞勞氣氣鬧其它小朋友,
滑梯倒轉行上去,

我都勁唔中意呢d細路囉,唔係乾唔乾淨問題,人人係度排隊sir落去,呢d細路sir 完又行返上去再sir過...一係有人sir緊佢照行上去

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

oiyau2005 發表於 16-8-1 17:15
咪係囉, 有D話唔好阻礙小朋友創意地去玩, 我唔覺有幾創意, 係唔想排隊玩多幾次就有
...

我都唔覺囉,冇人玩話之佢地用個頭sir落黎啦!影響到人仲話人地阻住佢訓練小肌肉抹殺佢地創意

水晶宮

Chirley 發表於 16-8-1 16:09
其實呢d情況真係控制唔到,
好多小朋友都係咁玩咖啦,
只要唔好同其他小朋友撞既,

會控制唔到個小朋友架

水晶宮

haha_eunice 發表於 16-8-1 20:25
其實以前d細路個個都係咁玩嫁啦

其實唔好講以前囉,人係進步唔好不斷望返轉頭...以前夠冇智能電話啦

水晶宮

abinayams 發表於 16-8-2 14:55
宜家講溜滑梯的安全,關高速跑有什麼關係?見有人高速跑當然避開,唔通守規距排隊玩溜滑梯,見到D唔排隊, ...

果d咪y理囉,我叫我仔照sir...唔洗再讓爬上黎果d細路.....

首頁

尾頁

跳至