親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:大板行程,5日4夜,2大1小

我上年帶12個月囡囡同7歲仔仔去,可能我女太細,其實有後悔去奈良,因為全公園真係得門口果D鹿,其他完全無吸引力,我住道頓崛,好山長水遠……天氣又熱,由地鐵行到去公園已經想死,反而杯麫館同麫包超人館好值得去!

大宅

引用:咁你個仔鍾意奈良嗎?我都驚個女會驚啲鹿,

原帖由 keilun1309 於 14-06-17 發表
咁你個仔鍾意奈良嗎?
我都驚個女會驚啲鹿,到時攬實我話要走...所以有諗過奈良睇鹿同海游館二選一~但係我 ...
你地好鐘意鹿?因為果度真係得鹿,同兩個塔,沿途有D舖仔賣鹿嘅手信,亞仔一般般,買\"野餵鹿唔駛1粒鐘,走左

大宅

引用:回覆 tonyjackie 的帖子聽完你咁講,我又有

原帖由 emilychan1119 於 14-06-17 發表
回覆 tonyjackie 的帖子

聽完你咁講,我又有少少心動想放棄奈良,改去杯麵館,因為我都擔心阿囡會驚! ...
我個人認為咋……因我唔愛動物

大宅

引用:回覆 tonyjackie 的帖子坦白講,其實本身我

原帖由 emilychan1119 於 14-06-17 發表

坦白講,其實本身我自己都一般鍾意小動物,仲要而家又曬又熱,只係想冷係帶阿囡去 ...
我老公之前都覺得奈良好應該去,可以近距離接觸到鹿,好特別!我曾經說服佢改去第二度,但佢堅持……雖然佢都話失望,但總算去過因為我地上次去行程好密,好辛苦……所以先覺得可以skip

大宅

回覆:大板行程,5日4夜,2大1小

你地book package幾錢?我問緊8/7,15/7去,兩大兩小13000(8/7)富士屋、18000(15/7)大阪日航

大宅

引用:回覆 tonyjackie 的帖子$16000 package, +

$16000 package, + 保險,仲送埋USJ門票, 坐CX, 住Vista Grande
都幾抵播……有得送門卷甘好?!

首頁

尾頁

跳至