自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

天佑我們 發表於 15-6-24 18:01
我見學生帶出前一丁,羅白,芝士腸仲有可樂......我諗應該係佢地踢完波所以食左好多野
但D職員又無出聲我 ...

中學生.. 發肓期.. 必唔夠食.
如我是職員, 我就由得佢. ... 我夠食... 不表示其它人夠吧. 尢其是學生哥.

坐在角落.. 比較好吧.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

pomanlife 發表於 15-6-24 17:52
可以帶料入去加嗎

我在 " 三哥xx " 食面。

叫她給我杯開水服藥。。 人地唔理我。 
我不喝涷飲。也不想喝 coffee/tea.

我只能由包包取水來喝。怎么樣? 向人要又不給。 要不就說白D。要白水收三。五元。
我照付。 

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 15-6-25 01:32
我去幾間三哥都可免費取開水喎,有一間仲有茶水站自己倒水添

oh..原來自助式..明白.. 真多謝你告我喲...
以后水可自取.
我是怕無端端自取, 被人 xyz 很不值的.

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至