想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:KS_BABY1,唔駛DOWN,+我重金禮聘左事主上黎

原帖由 寶寶龍 於 12-03-26 發表
KS_BABY1,

唔駛DOWN, 我重金禮聘左事主上黎分享, HEHE
寶寶龍,妳好好呀!

大宅

引用:Quote:bibifa1225+發表於+12-3-26+13:11+寶

原帖由 KS_Baby1 於 12-03-26 發表
bibifa1225 及各位!多謝你們的支持及鼓勵!我會加油及努力!
繼續加油!

大宅

引用:好啦,等我又update+一下先! 今次有個好

原帖由 細寶寶 於 12-04-11 發表
好啦,等我又update 一下先!

今次有個好消息帶給大家,經多個月調理後,我現在已懷孕23weeks 啦,再次懷 ...
細寶寶, 好鄧妳開心呀...好明白當中既worry….不過依家應該放心了, 好好enjoy!

妳一直睇蘇醫C, 直至佢話妳ready 嗎?
有keep 住睇嗎?

大宅

引用:早晨,各位!春天的早上,+有溫柔的陽光,令人

原帖由 KS_Baby1 於 12-04-11 發表
早晨,各位!春天的早上, 有溫柔的陽光,令人都精神d!

好多謝各位的支持及打氣。早陣子確實down down 地,或許 ...
down完之後要開心返架 !! 大家都支持妳的!

我都無咩好update, 都係咁啦, 等緊外國醫院既report… 呢排放假都係同老公周圍去下, 食下野放鬆下...

大宅

引用:Quote:esuperbaby+發表於+12-4-11+13:39+do

esuperbaby, 生命真係有好多野唔係人可以控制!呢度大家可以手牽手一齊行,add oil together. By the way, ...
希望四月會有報告, 醫生話到時應該會知上次係意外, 定係隠性遺傳…. 如係隠性遺傳, 就要再check dna, 又要等了…

大宅

引用:Esuperbaby,我到宜家都有睇蘇晶,初初睇佢

Esuperbaby,我到宜家都有睇蘇晶,初初睇佢調理身體,到佢話可以試,跟住跟佢指示,然後有咗佢幫我安胎到現 ...
我都覺得蘇晶好好的.. 其實佢都話我身體差不多了, 不過因為要等報告, 都唔敢行動住…. 係呢, 妳調理身體準備開工, 食緊中葯嘅時候,有食葉酸嗎?

大宅

引用:Quote:esuperbaby+發表於+12-4-11+18:48+我

你看了蘇EC幾耐?
大約四個月

大宅

引用:Quote:esuperbaby+發表於+12-4-11+13:39+do

esuperbaby, 生命真係有好多野唔係人可以控制!呢度大家可以手牽手一齊行,add oil together. By the way, ...
醫生話希望四月會有...

大宅

引用:Quote:原帖由+esuperbaby+於+12-04-11+發表

我都有食葉酸,早上食葉酸,夜晚食中藥!希望蘇晶幫到你啦!
Thank you!

大宅

引用:大家好,我二星期前做完流產(16週),頭先

原帖由 cc48 於 12-06-11 發表
大家好,我二星期前做完流產(16週),頭先QE 打比我話亞B既性染色體有問題,要求我同老公明天返去抽血再去 ...
唔好想太多,就交俾醫生check 清楚先。
妳要好好調理身體呀!

大宅

引用:各位親愛既JM,+我生咗啦!BB重6磅,母女平

原帖由 細寶寶 於 12-07-27 發表
各位親愛既JM, 我生咗啦!BB重6磅,母女平安,一切順利,多謝大家一直既支持同鼓勵

...
Congrats!! 好好休息!

首頁

尾頁

跳至