夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

另一半偷食偷到返屋企食,可以原諒嗎?

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

wingyaumama 發表於 20-8-15 09:42
呢樣重駛問?

將佢物件掉哂出街,換埋鎖啦丨

證據確鑿,的確好難接受
但小朋友仲好細個,係咪應該以小朋友為先?

珍珠宮

wingyaumama 發表於 20-8-15 10:32
每個人嘅思想諗法、忍受程度都唔相同!

最緊要隨你心意而行!
自己有份工,搵到,小朋友仲好細個,其中一個nb。

珍珠宮

20150618bb 發表於 20-8-15 12:58
點會玩到甘,會唔會條女出計...........勿起火先,佢想點問清楚再下一步,勿中計冷靜處理.
...
有圖有cam 有真相,係米條女出計,都真係發生過。男人一定話比機會,一定話只係一時迷失,玩下。但係,玩到返屋企,係米真係只係玩下?

珍珠宮

20150618bb 發表於 20-8-15 14:24
勿衝動先,佢都知道有CAM,何以帶佢回家,會否個女人向你示威,還是有其他?

條女係米示威,門口都係自己老公開既。呢點都無得解釋
我估C6貪方便,因為要湊住小朋友

珍珠宮

20150618bb 發表於 20-8-15 15:40
老公都仲有責任在身[在那個時候],以前個底好嗎?本人覺得比個機會佢,睇落先再算,同時你自己要有二手 ...

一直都係好好先生,小朋友同工人訓咗。唔係一次,原來已經係好幾次。

珍珠宮

20150618bb 發表於 20-8-15 16:11
有的亂..........[同工人訓咗]................好幾次.......................同個個女人?
...

我意思係我不在家,屋企有人,小朋友同工人姐姐係房訓咗覺,佢帶個女人返屋企。

珍珠宮

FennieMan 發表於 20-8-15 16:40
你見我好少叫人離婚,因為兩個人可以喺埋一齊,有小朋友係好難得,如果可以比一次機會大家。但抱歉今次, ...

是的,覺得不被尊重,覺得好恐怖。

珍珠宮

bsg 發表於 20-8-15 18:32
佢都叫斷正cctv好過死口唔認,到時你唔知訓過仲噁心

時間原來都一年有多,之前真係完全唔知嫁。

珍珠宮

Nbs 發表於 20-8-15 22:03
工人都唔知,定係唔話你知?

工人夜晚入左房又未必知的,我無深究。

珍珠宮

Belavizio 發表於 20-8-16 06:03
原諒與否,真係好睇你自己,發現件事起初,一定係好嬲,一定想離婚。但當靜下來,你又可能因為仔女問題而選 ...

係嫁,想離婚,覺得要離婚,仔女問題係咪足以令到自己可以接受一切?有第一次,難保無下一次。就係因為佢一直係好好先生,先覺得呢一切極為可怕。要原諒,要重拾信任,我都無信心。今日可以帶返屋企,聽日只會玩得更叻更精,至多唔帶返屋企,講幾多承諾,都感覺全是大話。

珍珠宮

mcs74 發表於 20-8-16 04:16
玩到返屋企,仲要小朋友同工人都係屋企,佢極大膽wor。。。

你唔原諒佢佢都唔驚,你原諒佢佢一樣會偷食, ...

唔原諒唔驚,原諒佢一樣會偷,正是如此

珍珠宮

CoiCoi 發表於 20-8-15 21:57
唔明白呢類男人係變態定雙重人格,點可以搵個女人返黎屋企上完床,無事咁過去隔隔房見個女同工人,佢個角色 ...

我都唔明點可以搵個女人返黎上完床,無事咁去隔離房同女扮演好爸爸
如果一直扮演,咁然後就問自己,多年建立既一切原來只係扮演,呢個人係咪仲值得要?

珍珠宮

Angelice-BeBe 發表於 20-8-16 10:26
每個人能忍受程度不同。
我朋友case,老公帶埋小三見父母同個仔,我朋友都唔離婚唔走...繼續要維繫個家
...

留低為咗咩?只係因為小朋友?

珍珠宮

wingyaumama 發表於 20-8-16 15:03
對方明知屋企有cam仍然咁做,會唔會係根本 就想 你下堂?

有同感,所以係咪放唔低小朋友就仲繼續一齊?會唔會對唔住自己?

珍珠宮

payme 發表於 20-8-16 14:53
偷到要響自己屋企食,都好大膽下。
亦無視你的存在, 你還接受到嗎?

不能接受,但張床都仲要訓既

珍珠宮

Angelice-BeBe 發表於 20-8-16 16:14
為左個仔,亦因爲愛個老公

咁而家點?

珍珠宮

Angelice-BeBe 發表於 20-8-16 16:47
大家都是為左個仔,要營造一個幸福的家,我朋友也索性全職湊小朋友,因為個小朋友有特殊需要。小三同老公 ...

佢先生本身有咁上下財力,對吧!?
要全職湊小朋友,對自己更加無保障。

珍珠宮

wingyaumama 發表於 20-8-16 18:23
如果對方明比你知道而你都唔出聲,你覺得你喺佢眼中仲有尊嚴嗎?

我覺得連自尊都冇,重點行落去!

如果佢話,同條女只係貪玩,一時迷失,貪方便,呢d 解釋係咪可以接受?玩到帶返屋企?

如果佢話,佢知錯,佢都知最重要係屋企,聽到呢d 又係咪可以一筆勾銷?

條女入屋既一刻,乜個屋企真係咁重要咩?

珍珠宮

Angelice-BeBe 發表於 20-8-16 17:40
我朋友自己亦有一大筆私己錢,同物業。
其實她就算離婚,一個人帶住小朋友,也是足夠可以生活的。
...

二人關係只係表面的好?定長時間落去其實真係可以修好?

首頁

尾頁

跳至