影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

co102co 發表於 21-1-6 20:25
哎呀,笑到我反肚,會唔會咁講好啲?中深毒既正常反應就係會癲,只係會分為唔同程度既癲 ,而我地 ...

明晒!已經屬於嚴重顛嗰類!其實我自己都知,不過過程實在太快,唔敢面對添!話晒都幾廿歲人了,仲咁顛咁追星,真係第一次乍不過我唔怕,因為淨係呢度都大把人陪

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

co102co 發表於 21-1-7 11:53
老老實實,人少少,大家介意分享下自己幾歲左右嗎?
我40頭鬆啲,但心境年輕的 :hahaha ...

我大你少少咁啦,但心境一樣年輕我d仔見我低低能能咁,以為我細十年架

珍珠宮

co102co 發表於 21-1-7 10:59
嘩,好感動,短短半小時勁多新面孔姐妹入去個黑帖撐深

係呀!我都見到!證明深深生米人數一定比知道的更多!將來如果佢真係有機會來香港開演唱會,我諗一定會好難撲飛!

珍珠宮

co102co 發表於 21-1-7 12:17
拿拿拿,我地唔準話自己低低能能架,我地只係同深深一樣 ……

都係有趣既靈魂 ,wakaka ...

好好好

珍珠宮

有jm通知先知,我哋又被移左去影視了

首頁

尾頁

跳至