夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

kennis0819 發表於 18-8-9 22:49
產前的性生活已經少,講真個時都有性需要,但 c6 就話唔想,好啦諗住生完可以正常番,不過都係冇改善,長時間照 ...

你生完幾耐?
我自已生完6個月同c6搞都又乾又痛。去到差唔多一年先正常番。
初初果陣要好慢用好多ky。只要堅持慢慢會正常番。

男爵府

kennis0819 發表於 18-8-11 20:15
我小朋友都2歲幾了,所以先咁困擾
頭一年我就覺得未修身,小朋友又細
大家擺哂精神落去,少d都係冇所謂

C6好似話過無生之前咁緊。
但唔影響我地性生活。
縮陰球我無用丫, 但有做收陰運動 (你google search下就知)
你同c6次數少可能係習慣成自然, 你想增加次數可能要主動啲。。

男爵府

kennis0819 發表於 18-8-11 22:27
你c6好誠實但我c6唔會講,面對現實應該係有分別,我有google 搵到凱格爾運動,一打縮陰仲搵到縮 ...

縮陰運動有啲效掛.. 其實我都唔係太清楚, 呢啲野要問用家
你乾應該係因為前戲做得唔夠.. 你唔夠投入, 所以妹妹無分秘。
或者可以買啲玩具幫助下前戲。(震蛋) 等你快啲進入狀態..
但主要係你既心態.. 唔好成日覺得自已果度寬左..唔sexy。咁多野 worry 你一定係乾。

搵日同c6拍下拖, 抱下拖下手仔。睇下重唔重拾到拍拖既感覺? 拍完拖去埋酒店開房。話唔定果晚就會好順利啦

男爵府

kennis0819 發表於 18-8-12 01:32
所以作為女人唔知有冇鬆都正常,真係用家至清楚,用家一句點評同d行徑令人好擔心
我份人好易就 ...

如果你真係好 concern.. 其實手術都唔會好貴。
但會唔會考慮生埋第二個先做呢?
呢啲野要同先生開心建誠咁傾。
暫時你可以做左縮陰運動先..因為方便, 任何時間都可以做。
至於震蛋。。唔好擺入去陰道, 因為怕會震得更鬆..

首頁

尾頁

跳至