影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

鬆一鬆 發表於 16-5-5 20:59
如係我都會用時間來觀察對方能否陪佢過世 34yrs 真係唔可以再輸多次 所以應該曖昧左一段時間 如事成拍下一 ...

而且喬妹識個細個幾年男仔,喬妹又唔太細,所以一定深思熟慮,要搵個男仔思想成熟和識保護佢男仔,希望有情人終成眷屬

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

super_aries 發表於 16-5-5 21:32
仲基今次甘爆,他自己當然有努力付出,但喬妹真的幫咗仲基好多!

大陸個market, 全靠喬妹幫佢打開,我見 ...

我睇百度留言話因鍾意喬妹才留意仲基,但如果仲基唔係同喬妹拍拖,她們唔會再follow仲基消息

瑪瑙宮

回覆樓主:

呢幕百度啲j m話仲基唔使貼到喬妹咁埋,之前冇留意,真係貼到好埋吓

瑪瑙宮

喬妹好靚女, 宋宋CP幾時一齊拍廣告!

神劇《太陽的後裔》令到「雙宋」宋仲基同宋慧喬成為現時喺亞洲最炙手可熱嘅明星,而當中搵佢哋拍廣告嘅廣告商多到數唔晒。

好似近日雙宋分別有新廣告推出,當中宋仲基就賣唇膏,擺明廣告商就利用男神來吸引粉絲啦,唔知又有幾多粉絲會因為男神而買呢隻牌子嘅唇膏呢?

至於喬妹今次就賣水,佢嘅廣告片亦都有公開,只見喬妹喺廣告片中先後換咗兩套衫,當中粉紅色衫襯得喬妹好清純,唔少粉絲睇完段片都讚喬妹係女神。

瑪瑙宮

歡迎兩兄弟下個月嚟香港

下個月真係香港「哈韓族」嘅旺日,事關神劇《太陽的後裔》男主角宋仲基將會再度襲港,喺下月11號喺亞洲博覽館舉行首個粉絲見面會,唔少《太陽》迷都勁開心。點知今日繼續有好消息,事關繼宋仲基之後,《太陽》另一主角晉久(前譯:陳久)將會首度襲港會港迷,而晉久仲會同好兄弟打對台,相距不足一日在港見粉絲,《太陽》迷要追星就要儲定力氣。

神劇《太陽的後裔》除咗令男女主角宋仲基和宋慧喬爆紅外,劇中男女配角晉久和金智媛同樣人氣急升,當中現年35歲嘅晉久喺劇中憑住情深一面成功俘虜女粉絲嘅心,雖然晉久前年已做人夫,但無阻一眾女粉絲追星。而晉久0依家咁紅,加上《太陽》現時喺ViuTV播出,今晚將會播出第10集,所以晉久亦趁住呢股「太陽熱」來港見粉絲,並將於下月12號首度襲港,到時晉久將會到尖沙嘴The ONE見港迷,同粉絲近距離接觸。

今次晉久行程相當緊湊,當日抵港後就即撲到現場見港迷,第二日佢就會離港,據知今次晉久以近7位數字酬勞簽約,到時佢會喺現場同港迷玩遊戲,至於會唔會以軍人look現身見粉絲,估計到時先會知道。不過此行晉久將會單挑宋仲基,事關兩人嘅見面會只是相隔一日,實行進行人氣大決鬥,但肯定一班《太陽》迷就有排忙,見完宋仲基Oppa後第二日又要追晉久Oppa,有指宋仲基此行會逗留三日,到時唔知會唔會做埋神秘嘉賓忽然亮相晉久嘅活動,以行動力撐好兄弟呢?

瑪瑙宮

鰻魚仔 發表於 16-5-5 23:36
我其實唔知望喬妹話宋基肩膀係邊一幕。。

btw, 又睇番12集飲咖啡相擁果幕,最後果個h ug, 唔係真情侶,可 ...

應該係喬妹叫仲基斟咖啡

「太陽的後裔」熱播 雙宋對戲NG畫面曝光 0:18

spunsugar0926    發表於 16-5-6 09:29

瑪瑙宮

鰻魚仔 發表於 16-5-6 08:18
如果冇feel, 女主實柄男主博檬。。

我都好鍾意喬妹俾返啲礸石仲基cut咗嗰幕,都攬得好實,百度話仲基摸完喬妹塊面,再摸個咀角(摸咀角應該係大尉自己加)
還有一場在醫院門口,大尉話要去三個月外國百貨,喬妹都攬得仲基好實,好似好唔捨得分開,好像情侶的感覺

瑪瑙宮

鰻魚仔 發表於 16-5-6 10:57
我又分析一下

3月30日,造型師ig post左喬妹亞仁三人飯局親密合照。

你咁清楚 ,有一幅阿仁自拍喬妹依偎住阿仁個心口,又幾時影㗎?

瑪瑙宮

pigpig_mimi 發表於 16-5-6 11:07
我揾唔到呢條片呀,可唔可以比條link 我呀

呢條片係有個百度留言將條link分享, 唔記得邊個舖,搵有難道,我得閒試吓搵

pigpig_mimi    發表於 16-5-6 13:44

瑪瑙宮

ivyscyip 發表於 16-5-6 11:50
台詞係想上影愛情片,點知成日變左大片....
我又覺得唔係好熟,有一點尷尬...

好似5月尾第一次見劇組食飯,之後第一次對劇本,唔係好熟仲基都捱住喬妹個膊頭,唔會呱,話晒喬妹係前輩,他都咁主動,雖然喬妹個樣有啲監介,但笑容都好冧。

spunsugar0926    發表於 16-5-6 12:33

瑪瑙宮

鬆一鬆 發表於 16-5-6 15:00
搵到朴媽阿仁合照

好勁呀, 但喬妹依偎在阿仁心口, 阿仁個樣冧好多!

瑪瑙宮

Tigger2012 發表於 16-5-6 15:49
http://ent.ifeng.com/a/20160317/42591654_0.shtml

唔知你們睇過此訪問未!

未睇過, 正!

瑪瑙宮

我愛小魔怪 發表於 16-5-6 18:13
仲要靚到一見難忘!見好多韓星都靚,但我轉頭已经唔記得個樣。

怪唔得知仲基都被喬妹迷住了

瑪瑙宮

super_aries 發表於 16-5-6 19:06
所以個男司儀好像着魔似的!有点吾知自己講乜!

趙寅成及姜棟元点解走得甩?

你指6號,真係要問佢,羡慕他近距離訪問喬妹 ,2016的喬妹真係冇乜點變,皮膚依然咁靚,天然美,我都好想見喬妹
趙唔係當時有女朋友,他唔同仲基爭喇

瑪瑙宮

pigpig_mimi 發表於 16-5-6 19:42
其實係邊到可以睇到話佢地成日偶遇呀?

爬文手機版睇604頁 12068,E l l e訪問喬妹

瑪瑙宮

super_aries 發表於 16-5-6 19:50
吾係6號呀!係有位JM放喬妹2013年草韓國apran star award 的得獎感言,個男司儀情不自禁讚了2次喬妹 :happ ...

我睇太后除了睇仲基外,都係咁睇喬妹35歲真係唔似,皮膚又靚,唔使點化妝以好美,啲男拍檔點會唔着迷
阿仁當兵前可否同喬妹合作,我唸他們幾吸引觀眾

瑪瑙宮

super_aries 發表於 16-5-6 19:54
嘩!604頁??

其實可否開過太后新偶~ Part II, 唔使碌得咁辛苦,大家點睇?

瑪瑙宮

super_aries 發表於 16-5-6 19:58
那位發帖人?等我sesrch 下

瑪瑙宮

super_aries 發表於 16-5-6 20:04

大家請去Part II繼續分享及留言

首頁

尾頁

跳至