自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

事實證明, 香港搞唔成咩國際級盛事
請國足黎踢, 踢完叫D 中港明星黎唱下歌炒氣氛未幾好

大宅

siu-miu 發表於 24-2-7 09:24
事實證明詐騙無處不在,亦唔係個個人格破產既,你估佢真係覺得自己好型咩。cc縮縮,係人生歴史留下比4萬人 ...
唔係話唔搞盛事, 香港同自己人搞盛事未得囉.
中國大把名人啦
霍啟剛通篇文章就係兩個字: 尊重
佢想香港去邊度尋求尊重? 美國佬? 吓?

大宅

yuyueng 發表於 24-2-7 10:49
癡線!為左一條賤格缺德既美屍就否定以後再搞大型國際活動?唔系所有外國人都甘賤格呃呃騙騙做小人既。
...
搞場 E Rally 賽車, 冇材料, 直路都cut 埋.
叫唔郁Taylor Swift (其實唔黎仲好, 又有野鬧)
美斯玩野唔落場
大型"國際"活動, 少不免含有西方成份
依家中美大戰, 香港應該反思一下仲有冇需要貼埋去西人果面

大宅

小肥兔 發表於 24-2-7 11:52
唔志錢在就回水啦,唔係好多錢啫,美斯比得起,用錢贖回臭名,值得吖
你睇埋今晚日本人有幾開心, 再睇埋三月阿根廷在中國踢兩場,
先再決定佢個名有幾臭啦

大宅

李露眉 發表於 24-2-7 12:26
佢唔敢得罪大陸
大陸同胞個種株殺,分分鐘第日連入境都唔得

靜心等待, 過埋個年假咩都唔記得, 三月如期落場踢

大宅

travelman 發表於 24-2-7 13:35
如果你話香港只同大陸搞盛事,咁就中咗香港只是中國其中一個沿海城市了。咁香港樓價應該只值$3000./尺。仲 ...
自由市場, 咩地方未咩估值, 香港的確就係中國一個沿海城市
盛事唔一定要同中國搞既, 但最少要同聲同氣
同美國/ 美國D 小弟國搞盛事, 未盞搞到自己唔高興囉

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊