自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

熱血金章

clingy 發表於 23-10-21 02:20
但深圳的物價水平,成本都唔止32喔(emoji)

我覺得佢當宣傳,博你做其他服務,好在佢又唔hardsell。
我表妹做美白兩度,收3佰幾
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

珍珠宮

熱血金章

gilgilgilgil 發表於 23-10-27 17:23
可以只洗一次;不用買套餐?

係,一次
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.

珍珠宮

熱血金章

lan 發表於 23-11-2 22:22
可以pm地址我吗

在美團搜尋,有幾間分店的,我在華強北做。東門近中國銀行都有分店

珍珠宮

熱血金章

gilgilgilgil 發表於 23-10-27 17:28
你在深圳邊一間剝智慧齒?幾次都係同一間?

三次都唔同診所脫智慧牙,三次都冇問題

珍珠宮

熱血金章

kerotan 發表於 23-10-27 17:20
謝謝楼主推介 我在時尚配咗,下星期取,老公副即日取了~滿意

c6上星期都攞左眼鏡,開頭有d唔慣,幾分鐘後,就ok了

珍珠宮

熱血金章

kerotan 發表於 23-11-4 16:44
我深近視一帶上去都有少少浮, 今日出街就慣咗喇。
喺香港配眼鏡通常舖頭會減少少近視配唔足的,下次都會 ...

蔡司a class,幾錢?
是正貨?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊