自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

一定係直療好, 唔覺傷呀, 做完一直都好順滑.... 反而之前我用夾, 日日用, 真係越夾越鞋, 不過咁, 我用隻夾係平野, 三幾百蚊果 D.... 你買 GHD 唔知係咪真係唔傷

我天生好曲, 日日都搽好多野, 又精華又髮膜, 夜晚吹完, 第朝又曲, 又要夾, 天氣乾燥時都好 D, keep 到的, 但落雨天呢, 唔駛諗, 出門口一小時內打回原型, 曲 + 蓬鬆 + 毛燥, 搽乜都冇用...... 卒之的起心肝去做直療, 做完勁後悔..........後悔做得遲! 而家方便到極點, 洗完求其吹乾, 朝早都仲係貼服.... 不過冇廣告靚到咁誇張架, 但落雨都 keep到直+唔蓬鬆我已經好開心, 好滿意

登陸火星    發表於 23-4-5 14:15
大事化小, 小事化毛.........

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

venne 發表於 23-3-29 13:51
負離子.同直療,邊樣keep.得耐 d?

負離子做完會 "塌" 哂落黎, 太扁, 唔好睇, 好似得返好少頭髮咁.......... 同埋而家好似唔覺仲有得做? 多數都係直療........
直療我諗都睇你邊間 / 咩藥水 / 師傳手勢, 其實你做左果一截頭髮其實係一路都會直的, 之後生返出黎果 D 就會曲, 所以話 keep 6-9個月係咁解, 6個月係大約長 6-7 cm (我果個髮型師係咁講)

珍珠宮

樂晴天 發表於 23-4-11 07:23
請問邊間做?

我其實係係ig 度睇d 廣告, 是但揀左一間... 做完覺得都 OK, 唔錯, 你係 ig 搵 derek chan hair ......... 佢係尖沙咀的

珍珠宮

cutiemily 發表於 23-4-5 06:31
請問您做KK定paimore 謝謝

我做 paimore

首頁

尾頁

跳至