醫護健康

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PCCW2319 發表於 18-9-21 09:25
係啦!我以為bk it人搬遷漏了呢個部份或取消左, 嚇了一跳。

好彩比我估估下, 走左入黎睇到, 即刻放心哂。 ...

吓!!! 入到嚟呢度??好難搵呀

JD930    發表於 18-9-26 14:07
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PCCW2319 發表於 18-9-22 20:31

而且都唔明個“有機國度”擺係中間做乜,又唔係留言區。 : ...

我冇入過去有機角度,但係會唔會係有啲品牌坊 sponsor 或者賣廣告呢

其實本身我都搵唔到,琴日唔知睇緊邊個 跟住先見到,走咗入嚟 .
原先我有兩個腦退化嘅老人家要照顧,而家得番一個. 不過佢行得走得,所以我都少咗入嚟。

宜家搬咗入嚟,d人更加搵唔到。 之前有人post free 便椅或者醫療用品喺公海。我都有鼓勵佢哋入嚟post

寶石宮

PCCW2319 發表於 18-9-22 20:31

而且都唔明個“有機國度”擺係中間做乜,又唔係留言區。 : ...

啱啱入咗去喇!!!真係xx嗰啲呀!

寶石宮

PCCW2319 發表於 18-9-22 20:45
我都入過去, 所以咪話唔應該咁放囉。 jk決策員只係想jm㩒錯制走左入去睇。
...

廣告客戶嘛
我哋又唔鍾意成日咁多廣告彈出嚟, 咁啲人就會入去睇下啲新版塊,好似我頭先咁。 靠你哋幾位鐘樓底柱多多分享

JD930    發表於 18-9-26 14:07

寶石宮

PCCW2319 發表於 18-9-22 20:50
MM2005唔知係咪仲未識搵到入黎

唔覺見到佢喎!!!可能未搵到,或以為close咗,部分版塊關閉咗

我哋稍後可以喺呢度或其他地方再聚

寶石宮

MM2005 發表於 18-9-25 11:27
真的,搵極搵唔到我估close了

我搵咗都搵唔到。我都以為係冇咗。
機緣巧合之下睇到使用意見,見到樓主個post先知道發生咩事。 雖然呢度叫親子王國,但係冇長者,都冇家長、冇小朋友。
點解唔可以同樣一視同仁

要靠大家頂住。好多人都唔知轉咗入嚟,初時我出返去,轉頭已經忘記咗點樣入返嚟

寶石宮

MM2005 發表於 18-9-25 11:55
睇來要你去自由報料處報料

我再講就嚟比國王趕出宮,比人禁言。
見到公海如果有人問,我會指引佢入嚟嘅。

JD930    發表於 18-9-26 14:08

寶石宮

MM2005 發表於 18-9-25 14:35

hker 喺使用意見個post,我頭先再過去睇過.
國務專員有再覆過,而家話收集緊會員嘅意見。我頭先回覆咗,希望多啲人講佢哋真係會正視。
我頭先好大段係嗰邊講咗立場,你有冇識啲人都係喺之前關懷長者版有講開?叫佢哋集中一齊發表可能效果會大啲。

我冇期望過佢會聽我哋講,但係盡咗人事就問心無愧。一齊努力

寶石宮

MM2005 發表於 18-9-25 14:50

無識人在關顧長者

oh……………………
我係諗喺bk識嘅會員, 我淨係認得你、樓主同埋pccw。 但係我哋四個已經留咗言,其他嗰啲好似冇呢個問題。
我講笑,唔會驚畀人趕走唔出聲的。 唔知會唔會改,不過希望佢哋有細心睇我每一句嘅說話。

寶石宮

MM2005 發表於 18-9-25 15:35
吓,人地無問題?
我諗人地唔知樓主在使用意見留言囉!

唔係呀!! 我意思係之前好多人開post講入唔到(基督家庭) 或(閱讀)(種植區)都有人話畀佢哋聽點樣搵。

但係我暫時未見到有人問點樣關懷長者。
有其他人唔見咗某啲區,都有post使用意見或者公海詢問。

寶石宮

PCCW2319 發表於 18-9-29 22:18
我係公海見到有post話搵老人院搵到好煩(唔啱心水)

遲d公海可能多左長者問題post, 因為 ...

我啱啱見到有兩個post講老人院。
原本我想叫佢哋入嚟諗住話會多啲人介紹,點知幾個留言已經講曬
我諗啲人係以為close咗。所以係公海留言。 管理員當我哋死嘅,漠視我哋嘅需要

寶石宮

PCCW2319 發表於 18-9-29 22:18
我係公海見到有post話搵老人院搵到好煩(唔啱心水)

遲d公海可能多左長者問題post, 因為 ...

我係其中一個post教咗佢哋點樣入嚟搵。希望樓主/其他人之後可以多啲入嚟

首頁

尾頁

跳至