自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

emimi 發表於 19-4-22 21:01
原本whatsapp日日好多野傾,有一排靜左但我都冇留意,後來上星期見到佢地fb po聚會相,因為係有dress code ...

即係緣盡
唯有放棄
試下有啲單獨嘅自己個別聯絡睇下可唔可以繼續做朋友
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

emimi 發表於 19-4-22 21:12
好少單獨聯絡,因為我係後期先加入
我平時日日用cc手袋,同佢地食飯都唔敢用,怕人覺得我曬命,只會用coac ...

咁唯有再識過

寶石宮

emimi 發表於 19-4-22 21:15
唔係手袋事,係我講野同行為都盡量小心,怕hurt到人唔知

自己諗下有冇講錯嘢,如果冇,問心無愧,唯有放棄佢哋啦!
早排我都放棄咗一個識咗兩年嘅朋友,我冇解釋比佢聽,佢亦都唔知我嬲乜
我就不停疏遠佢
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

kimmama 發表於 19-4-22 22:11
回覆 crystal媽咪 的帖子

有時真心对人, 之後發現人地未必咁諗都几HURT..

發覺大家步伐唔同咗

首頁

尾頁

跳至