自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

yurijm 發表於 20-3-12 15:05
150元,價錢反映哂
如果有哂所有認證
一個口罩都要4至5元
有曬所有認證不一定貴價
視乎點買同幫你買的有冇再食價
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

cecelc 發表於 20-3-12 16:15
有哂所有認證又平
一係識人
一係要搶

我買到一盒50個,賣家有良心

剛在二手那邊,有人原價賣昨天莎莎盒裝

寶石宮

我的公主 發表於 20-3-12 20:42
你用第二個ac買?

唔係
我講緊係兩個地方發生嘅事

寶石宮

我的公主 發表於 20-3-12 20:51
我見你話原價買到sasa口罩
我排第二
見前面果個又唔係你

我買到一盒50個,賣家有良心……呢度講緊,我回應之前有人講好難有良心價買到三防嘅。(出面其他地方)

剛在二手那邊,有人原價賣昨天莎莎盒裝 ………喺度講有人原價賣,唔係講我買到。

其實想講,唔係個個都係炒價

首頁

尾頁

跳至