自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

cindy618 發表於 18-10-23 21:59
只有遊戲嗰度有人氣,呢度以前悶上嚟傾覺得有千萬個話題慢慢睇,最近無咩話題,都幾悶
...

係遊戲嗰邊啲人覆得比較密啲.早幾日我都覺得
靜咗好多, 呢幾日我都有過高登嗰邊
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

good_pig 發表於 18-10-23 22:36
15000家用....FTM VS WM 之戰

有咩??我見唔到嘅
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

無話可說 發表於 18-10-24 13:22
咁呢個情況我都見唔少,我算數!至討厭係搵舊post起底,將所有事同以前既野拎黎一齊講,真係無心機上黎,上 ...

試過啦!!
俾人捉字粒。 好多人鍾意搵番你講過或者開過嘅post出嚟講,搞到我間唔中要清…………

不過題目少咗可觀性係真嘅,不停見到

寶石宮

無話可說 發表於 18-10-24 13:37
噢,我打速成,所以比較少打錯字既!不過某d人真係好鍾意搵舊事黎講,仲要用侮辱人字眼囉,真係難聽過粗口 ...

用手機,cap圖畀佢哋就方便啲。
有時誤會咗,我都硬食,未必再解釋

寶石宮

tsung 發表於 18-10-24 17:53
覆得多都有罪的,有人好得閒會攞曬d數據出來計數,不停監察,比勤力回帖的人更勤力
...

係。覆得多,又唔係膠,但彷彿有犯事咁………………

JD930    發表於 18-10-25 09:48
tsung    發表於 18-10-24 18:36

首頁

尾頁

跳至