自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

睇完個Post有d驚,一開始我會諗你女係唔係偷睇到爸爸睇咸片,但怕唔係咁簡單
首先你老公叫你影變態相唔影就發脾氣已經有問題
怕佢轉移視線你唔影就將目標放係你女度
d男人咸濕起上黎可以好無理智,睇新聞都見唔少
做媽媽要好好保護個女呀

Kuromi1127    發表於 23-10-9 16:55

伯爵府

鞦韆 發表於 23-5-17 13:14
佢手機加密,我開不到的。。

咁有無試下問下女女爸爸有無做過D咩?

伯爵府

鞦韆 發表於 23-5-17 13:29
6299不理,c6六年前動手打我,62,姑奶姑仔全幫c6,立即踢我出WhatsApp 群組,移除我,全家人無視我,影相 ...

可能你搵社工傾下先
我朋友都剛搞離婚,本身佢又係同C6奶奶一齊住,無番工,仲要帶住兩個,又係未排到公屋
但佢都決定離婚,佢識搵社工幫手,社工幫佢安排左酒店,申請住綜媛先,比朋友時間搵地方
如果你講既係真,我諗大家都想幫佢解決呢個困局,亦唔想將來係新聞見到多一單慘案,加油

伯爵府

鞦韆 發表於 23-5-17 14:08
佢應該是對老婆才變態果種,佢話影相當然影我,不通影外人咩。。。
我之前有懷疑佢,不過都被家人罵到我狗 ...

明白你處於一個孤立無援既狀況
建議試下搵學校社工,你話無證據,睇下學校社工有無咩方法旁敲側擊問出D咩
而且佢可能唔聽阿媽講,但會聽第三者講,叫第三者同佢性教育一下,要好好保護自己

伯爵府

大家唔好咁激氣先
知道大家好緊張,但我明白樓主個種無助感,因為我都有個種寄人離下既感覺
樓主身邊仲所有人都唔支持自己,知道要有勇氣踏出第一步唔係易事
而且我明樓主未搵到證據,更加怕自己會唔會諗多左
好多野我地外人講就易
不過絕對支持樓主要正視呢個問題
真係要搵人幫手睇下女女同爸爸有無其他唔尋常既野
如果真係有,當然間屋唔會係重點啦,離婚可以再排過
而且假設佢地真係單純父女關係,但你呢個老公對你唔好,仲打你,你要諗下個後路呀

伯爵府

登陸火星 發表於 23-5-17 21:06
真係難以置信有這樣的媽媽,容忍到變態的行為 ,相信這是個膠post

我又覺得無咩出奇,世上難以置信的事多的是...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊