潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

天大地大 發表於 16-6-26 08:38
真的太開心了!失落於幾次日本之旅!幸好,終於遇上了一個合得來的SA!無想過,可以在香港有offer!

要乜色 ...

Congrats! 依家市道唔好,比較容易有offer.

你可以問下SA有乜選擇先,每個season都唔同,有色板可以睇。今年仍然好多藍色,紅色亦有,但冇紫色,粉紅色超難拎到。

公爵府

天大地大 發表於 16-6-26 11:10
啊!sasa!!好開心見到你分享!我剛巧欠一個紅色袋,或者就要紅色先!

今季Rouge Tomato隻色幾靚,可以考慮下。咁你想要乜野size呢?K32可以放多d嘢,但放滿哂又有d重,我依家比較喜歡用K28。

其實我仍有睇潮版,不過少咗分享啫。

公爵府

julieee 發表於 16-6-26 21:55
分享下啦、我呢d新手好想睇!please

你想知那方面資料?如果係Kelly size, 好耐之前同h buddies 嘅聚會影過一張相,由前面K28,中K32至後面K35, 可以做一個參考。

天大地大    發表於 16-6-27 17:37

公爵府

julieee 發表於 16-6-27 03:11
謝謝啊紅色kelly吊住嘅兔兔係charm?超可愛、應該很難買到吧!
我近這兩年才比較活躍買H、所以算新 ...

紅色係2012年香港的petit H出售的八達通卡套,之後曾有jm話曽係官網H見過,但應該不會太常見。卡內的藍兔是bookmark, 還有其他小動物如河馬,是另加的,本是常規貨,不過近這一年也沒係H shop見過。

julieee    發表於 16-6-30 21:25

公爵府

julieee 發表於 16-6-27 21:49
兔兔bookmark好想要啊

咁你去shop問下SA,係H嘅貨品中,應該唔算貴,但唔記得實際價錢!

公爵府

julieee 發表於 16-6-30 21:25
兔兔bookmark是近期的東西?我以為是絕版的啊!

兔仔bookmark係常規貨,同charm一樣,久不久就會係shop見到,但近一,兩年我冇係shop見過,會唔會變咗絕版就唔知。

首頁

尾頁

跳至