自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

姜濤真係好紅,勁多代言呢排差唔多日日都有新廣告,平價如麥當勞,貴價如Chanel、cartier 都搵佢代言,2021年短短兩個幾月已經有16個廣告我諗姜糖們就嚟買到破產

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

回覆樓主:

睇到以上嘅留言,令我諗返起細個時呀爸阿媽鬧爆周杰倫唔識唱歌,以及唔明陳冠希邊度靚仔

珍珠宮

美味 發表於 21-2-27 23:45
你覺得佢同當年嘅陳冠希有得比?

我地覺得靚仔,但我呀爸呀媽覺得佢歪咀好醜樣,其實呢d各花入各眼,我想講嘅係唔同年代鍾意唔同嘅人,無得比較。我呀爸鍾意許冠傑,呀媽鍾意張國榮,姑姐鍾意黎明,我地年代鍾意edison,而家d人鍾意姜濤,個個都覺得後起之秀比唔上自己偶像,但人比人比死人。我會欣賞長輩年代嘅明星,同時我亦會欣賞新一代嘅明星,多d欣賞,少d批評,世界會更開心

珍珠宮

其實姜糖鍾意姜濤唔係因為佢嘅樣,而係因為佢嘅性格。論靚仔,mirror嘅frankie比姜濤靚仔,ak亦比姜濤有型,但姜濤嘅fans比佢地多好多,因為姜濤係性格吸fans而唔係樣貌。所以可能好多人覺得佢個樣又唔係超級靚仔,而家肥咗仲顏值下解,唔明點解仲咁多人追棒,但其實佢d fans係鍾意佢嘅性格,唔關樣貌事。好似馬明咁,奧運六星入面樣貌最麻麻係佢,但最有觀眾緣又係佢,因為大家都鍾意馬明嘅「天然呆」同直率,有時觀眾緣就係咁,連藝人都百思不得其解

珍珠宮

PurpleSea 發表於 21-3-1 12:43
貴係因為有3張閃卡,$10 張正常價啦!

啱啱見到fb有人計過,煙肉巨無霸餐加大+4件麥樂雞要$59,即係3張閃卡價值$21,除返每張$7,值唔值就見人見智,不過fans應該會覺得ok

Btw,我見到fb有人講原來個餐係限量,賣完即止

首頁

尾頁

跳至