自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

kenkenwai 發表於 18-9-19 07:44
世界各地嘅傳媒都有報道香港警察喺【山竹】(emoji)侵襲香港時盡忠職守嘅表現。向所有緊守崗位嘅香港警察致 ...

Thanks.報紙真係無乜警察出動嘅相!係fb淨係睇到網民譏笑啊sir用把鋸去幼樹枝

水晶宮

馬爾太 發表於 18-9-19 09:07
知唔知最嬲係咩?班差人正正表現咩叫濫用職權!最嬲係明明做錯但最高位人士處處護短!真係權力代表一切⁉
...

你最啱!跟據你嘅theory.
之前有老師攪學生仲判獄,有老師放水,供試題,有校收受利益,影子學生!為人師表,讀咁多書,做埋呢啲犯法嘅事,咁係咪成個教育界都有問題??全部老師都衰????
仲有,學校應該廢曬啲進步獎,學業獎,服務獎,唔好再有乜小禮物, 吸印仔,因為呢啲學生本份.再提出取消敬師日,無嘢值得表揚。

SillyU    發表於 18-9-19 14:35
blackberry    發表於 18-9-19 11:33
rolandbb    發表於 18-9-19 11:19
jessica0768    發表於 18-9-19 10:18

水晶宮

kenkenwai 發表於 18-9-19 08:31

只可以証明1樣野,口講黑警死差佬但到危急時間佢地都係打9 ...

呢個啱!唔通搵長毛,痴瘋幫手咩!
話時話,做乜近排無曬佢哋見報?

水晶宮

seaheart88 發表於 18-9-19 08:37
所以B K仲有jm出嚟開post 。。話點解唔動員啲警察出嚟清理道路。真心覺得無知。。人哋已經一直默默做咗好 ...

睇唔至呢個post添!要去留返兩句呀

水晶宮

seaheart88 發表於 18-9-19 10:25
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21907344

睇吓。。留言都仲未遲㗎

done ✔

首頁

尾頁

跳至