美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

回覆:林溥仁医生減肥

我都睇緊,已經跟足8-9成,但都唔得,減磅減得好快,不過俾醫生罵,因為佢話要慢慢減

我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

侯爵府

引用:Quote:lovececing+發表於+15-5-7+10:51+我

原帖由 PINKAVA 於 15-05-07 發表
lovececing
你跟8-9成都過快? 幾多磅為之快?你有做運動?
冇做運動,不過醫生係叫我勁食野,唔好俾自己肚餓,我懶只食3餐,有時會肚餓,我2星期已經減咗5%

我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

侯爵府

引用:Quote:lovececing+發表於+15-5-7+10:51+我

原帖由 PINKAVA 於 15-05-07 發表
lovececing
你跟8-9成都過快? 幾多磅為之快?你有做運動?
佢係要你跟足100%,一口唔岩食嘅野都唔可以食

侯爵府

hakbb 發表於 18-3-27 14:03
其實可以我都唔想食藥減,同埋食肉減肥法自己心知都唔太健康,但年紀開始大又生左兩個,點減都唔得,兩年前 ...

有冇諗過睇營養師,識得點揀食物食好重要

侯爵府

hakbb 發表於 18-4-2 12:54
其實我未睇林醫生之前睇過,食野好難跟,都係唔成功

我都有睇過,睇左2-3次就冇睇,要我只食肉我覺得好難,所以食得少,開頭減得好快,又俾佢話,最後放棄左

首頁

尾頁

跳至