自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

一隻手掌拍唔響, 雙方都有責任, 我個人感覺具惠善應該傷得好深先會作出撕破臉行為, 會唔會女尊男卑下, 男方自卑感加上年下男未定性 ?

水晶宮

koey_0611 發表於 19-8-22 11:25
其實佢地係邊個,只覺個男仔好熟面口

具惠善早出道, 一套阿豬媽長篇劇 "加油菊花" 令佢成功入屋, 之後做流星花園, 由於形象乖巧, 基乎無咩緋聞, 做的角色都係正面, 所以韓國人普遍都同情女方

男的最深印象係做來自星星的你做千頌依細佬, 之後都有做男一男二, 但回響唔大

韓國網民已經挖出佢生日同幾個女人慶生既相

wcpcelia    發表於 19-8-26 15:16

水晶宮

judycyk 發表於 19-8-22 11:56
回覆 上校車 的帖子

男的那段嘢,明顯有備而來。諗好哂度好哂好似好包容個太太咁,其實就指控繄佢。

男既信明顯有文膽幫佢寫,
我記得之前提過, 具係為左男轉左一間經理人公司, 而家離婚會導致人財兩失, 沒有工作
感覺係男一路係用緊具既積蓄

水晶宮

如果以說話內容分析, 女既有一定知名道, 都夠膽將最私密的內容公開, 包括男話女乳頭不夠性感, 呢D 說話一定係傷得佢好重先會記響心

水晶宮

hkgra 發表於 19-8-22 12:43
回覆 olkan 的帖子

家務好少事~甘有錢,請人做唔過份

韓國人好傳統, 女人結左婚做家庭主婦正常不過, 咁後生而請工人會俾99話, 幾有錢都係咁話

我朋友嫁韓國男人, 好彩佢住香港, 每年返韓國省親佢就頭痛, 所有家務會留俾佢做, 99姑奶姑仔姑婆99 (都唔知點解咁多親戚) 都係坐響度等食, 朋友係由朝做到瞓落床前一刻, 每日煮足3, 晨早要煮飯

水晶宮

幕後出來說話了

南韓銀色夫妻檔具惠善、安宰賢近日婚變消息鬧得沸沸揚揚,雙方隔空交火、徹底決裂。具惠善於(21)日爆料指出,安宰賢嫌棄她「乳頭不夠性感」萌生離婚念頭,讓安宰賢慘遭外界砲轟,暖男形象一夕崩壞。但其實回看過去兩人拍的秀恩愛真人秀《新婚日記》,當時編導便透露,安宰賢的寵妻好老公形象,全都是後製努力剪出來的。

具惠善跟安宰賢曾在2017年曾攜手上節目《新婚日記》分享家庭生活,當時節目編導金大周在受訪時,曾坦承節目工作人員都有發現,安宰賢在鏡頭前表現得跟私下差很多,並不是觀眾眼中的深情暖男,「看起來那麼甜蜜,似乎什麼都願意為太太做的安宰賢,真實狀況其實只是跟我們一樣的平凡老公,具惠善應該很辛苦,安宰賢會犯和普通丈夫一樣的錯,說不該說的話」,這甚至讓剪接師一度覺得有點困擾,還有年輕的工作人員看過未剪輯的片段,直呼不敢結婚了。

其實,具惠善也曾在受訪時坦言根本不想上節目,還向安宰賢表示:「我們的生活被記錄下來感覺很丟臉。」是安宰賢一直說服她「這節目會成為我們的回憶」,才勉為其難地配合。網友挖出這些訪問片段後,都驚訝不已:「節目是安宰賢自己強烈要求拍的,結果得靠剪輯才能剪出愛妻人設」、「說實話我已經不那麼相信愛情了」。

水晶宮

judycyk 發表於 19-8-23 10:25
回覆 上校車 的帖子

其實暖男形象都係係幕前做俾人睇的

電視節目中毒太深, 韓國邊有暖男
有都係塑造出來形象, 尤其咁多男星involve 到性醜聞

水晶宮

tansyneko 發表於 19-8-23 10:37

唔奇,韓男暖只限劇集,我相信唔暖多過暖

雙方都有問題, 男方似乎問題唔少得過女方, 一個有知名度女星肯撕破臉連最私密資訊都扯開肚皮俾人知就知佢受傷好深, 要對方沒有好下場

而且早前女方因為男方而轉去呢間經紀人公司, 感覺呢間公司無點為女方做過D 咩

水晶宮

tansyneko 發表於 19-8-23 13:14

經紀公司偏幫安就一定,尤其宣佈離婚後公司佢哋做出嚟既 ...

你講左重點, 男既點解唔為自己父母裝應有的電器而係老婆為左討好老爺奶奶而做 ?

水晶宮

tansyneko 發表於 19-8-23 18:30
一個長不大的男孩,如果佢唔係安,只係普通bk jm上bk呻另一伴唔做家務,唔理自己阿媽無冷氣,話jm乳房唔夠 ...

但具都唔叫平胸,佢理想型唔通係葉子媚果類

首頁

尾頁

跳至