自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我幫家姐搵,天水圍 都冇晒位 好多都閂晒 冇得打針 迫晒去 天業路...天業路又full 晒,又叫人打針 又冇支援
有冇人知,天水圍可以去邊度打第一針?
話時話 我未到期 可唔可以早d 打,我想同家姐一齊去,打第三針唔知可以去邊?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

msms0118 發表於 22-1-3 13:01
香港預約接種疫苗網站
https://www.covidvaccine.gov.hk/zh-HK/

唔該晒

msms0118    發表於 22-1-3 13:04

翡翠宮

elaine2057 發表於 22-1-3 13:08
之前有參加疫苗計劃的私家診所都可以去打第三針。你可以去你個區問下!其實有好多老人家,根本都唔知道私 ...

tks

翡翠宮

MIYUKIFONG 發表於 22-1-3 13:19

私家診所,政府有個list,可以打電話去問

唔該晒

翡翠宮

小肥§澄 發表於 22-1-3 18:06
天業街本身就好少位,12月31號前天暉體育館日日都有200以上walk-in位,你一係book遲少少,一係去私家
...

唔該晒

翡翠宮

bks2014 發表於 22-1-3 20:23
好奇問下你幫家姐搵係親自去疫苗注射站搵定係上網搵?
我上網看到下星期大把位,時間任擇
...

我上網搵
係好多位,但唔係我果區

首頁

尾頁

跳至