自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

眼又細 心又細,話緊你幾細心

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

今晚由頭笑到尾,笑到俗親
佢 d中文,數學老師教既
咁我咪好25? 你去買衫唔25咩!

翡翠宮

skmibb 發表於 23-10-16 22:43
上床…..練歌

人流
嚇到佢阿媽要抖一抖

翡翠宮

pkc5115 發表於 23-10-18 03:32
睇呢套劇先發覺原來戴祖儀唱歌都幾好聽,之前佢在酒吧唱「灰姑娘」,「小城故事」同呢首比賽歌未破音時,都 ...

呢套劇幾好笑, 阿嫂同阿妹反應都好快
佢2個係房既對話幾好笑... 對唔住呀! ..... 對唔住.. 阿妹把聲同個樣好好笑, 食晒死貓

翡翠宮

回覆樓主:

最後會唔會 funny 有人追,阿喱追返 funny?

翡翠宮

回覆樓主:

公審阿喱 好好笑,大嫂用手係咁整個雲精……好卡通情節feeling

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊