2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

引用:我都在淘寶買左你果款和吹氣,因BB"有幾頭

原帖由 prettyporky 於 13-03-24 發表
我都在淘寶買左你果款和吹氣,因BB"有幾頭住家",因應需要
可以發個網比我嗎?有無邊間質量好d?

男爵府

引用:+本帖最後由+kyria+於+13-4-7+22:11+編輯+\\

原帖由 kyria 於 13-03-24 發表

我初時以為浴盤只是膠盤一個, 行過宜家時奶奶話買翻個, 咁我就 ...
宜家嗰個浴盤有冇去水位架?

男爵府

umi715 發表於 13-4-8 16:47
可以發個網比我嗎?有無邊間質量好d?
http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.5.0.41.81ytrS&id=14231306704
我買左兩個,都冇問題

17/12 5w6d 0.54cm 閃閃 ; 31/1 12w2d 6.11cm 頸皮 1.5mm  Oscar passed; 2/3 16w4d 175g; 19w3d 334g 仔仔; 21w 450g; 25w 856g; 29w 1556g; 32w 2057g; 34w 2400g; 36w 2870g; 37w 3073g; Born on Aug 3 3055g

複式洋房

回覆:prettyporky 的帖子

thx

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

回覆:新手媽媽入貨攻略 – 浴盤篇

我用普通浴盤放企江,自己坐櫈同佢沖,都OK唔會腰酸背痛,反而放咁高,怕BB會郁時,跌落地。如果廁所細,我會搬個盤出廳坐下同佢沖,沖完可放地墊上同佢著衫,好似仲好。

大宅

回覆:0q.cathy 的帖子

沖完放地下?咁多菌,點解唔放喺床?放浴盤入睡房幫佢沖,之後喺床幫佢換衫唔係仲好啲咩?溫度都暖啲啦!!

男爵府

smiley7x24 發表於 13-4-8 22:15
宜家嗰個浴盤有冇去水位架?

無去水位架, 咁大個盤連水的話要搬都幾係嘢架.

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

回覆:stepzbabi 的帖子

有地墊唔會dirty,凍可以開暖風機

首頁

尾頁

跳至