夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 你老公有咩缺點你最唔鍾意

lee 係乖嘅~~~
湊到個仔好悶, 上黎relax 下!
ringoivy 寫道:
2~~~魚魚你都著得齒乖呢 不過lee又化閃典解仲响樹

翡翠宮

lee咪响樹曬命呀
smallfish123 寫道:
我老公真係無Й缺點.....
要講嘅話:
1. 瞓覺時問佢嘢佢會鬧人, 之後又吾記得自己鬧過人喎;
2. 亂洗錢----> 但亂洗嘅錢又係用黎買野比我喎;
3. 吾夠靚仔囉! 又吾算係缺點;
真係好老公一個無得挑剔!

大宅

大宅

但係我成鬼日鬧佢架! 佢又吾出聲, 佢今個week 飛咗我又好掛住佢, 我依家又自我反省----> 佢返黎要對佢好 d 鬧少 d 佢先得!
ringoivy 寫道:
lee咪响樹曬命呀

大宅

無記性既水怪 - 成日吹水之後又唔記得講過, 對所有人都係咁... 我通常都叫佢唔好出聲好過

超 dirty, 污 va... - 睇下塊地板就知佢食過 d 乜

超 lazy - 無手尾

too many la
該用戶已被刪除

禁止訪問

男爵府

太"就"佢呀媽(我奶奶) 有少少愚孝
Don't worry!Be happy!

翡翠宮

lee咪咁惡因只佢七去粉前婦 [quote]
smallfish123 寫道:
但係我成鬼日鬧佢架! 佢又吾出聲, 佢今個week 飛咗我又好掛住佢, 我依家又自我反省----> 佢返黎要對佢好 d 鬧少 d 佢先得!

別墅

唔夠細心, 成日要畫公仔畫出腸 :tongue: :tongue: :tongue:

複式洋房

最憎佢成日喊 :-( :-( :-( :-( 男人老狗三十幾歲仲易喊過D小朋友, 仲要一路喊一路話無人錫佢呀, 好唔開心呀咁, 一個月緊有一兩日係咁, 真係想唔理佢

男爵府

我老公好唔願沖涼..洗頭..一收工.食完飯就訓落床..話幾點幾點會沖....到幾點啦..又幾點..結果咪又唔沖..結婚前唔係咁架 :-( 真係好鬼核特架....
子峻媽咪

複式洋房

最唔鍾意佢成日發脾氣, 鬧人
脾氣差到無人有 :tongue:

伯爵府

佢發脾氣唔講問佢乙水佢佢唔彩你~叫你自己諗下

公爵府

我鐘意佢冇脾氣. 下下俾我食滑佢

男爵府

賭賭賭

男爵府

鐘意訓教多過鐘意我

男爵府

Baby face, 一個長唔大的細路。成日比人讚佢生得異常後生。企埋一齊,我個樣老過佢。 :tongue:

別墅

峻峻媽 寫道:
我老公好唔願沖涼..洗頭..一收工.食完飯就訓落床..話幾點幾點會沖....到幾點啦..又幾點..結果咪又唔沖..結婚前唔係咁架 :-( 真係好鬼核特架....

我老公有時都會咁..到第二朝至沖涼洗頭...
核恃佬係咁.....

翡翠宮

嘜你咁架[img align=right]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/10/31/211045.jpg[/img]兩公婆唔係應該相敬如儐咩
摩登姑娘 寫道:
我鐘意佢冇脾氣. 下下俾我食滑佢

首頁

尾頁

跳至