夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 你老公有咩缺點你最唔鍾意

Nightcat 寫道:
佢發脾氣唔講問佢乙水佢佢唔彩你~叫你自己諗下

我男朋友又係咁,最憎就係呢樣, 知就唔洗多來問啦

我男朋友講野成日詞不達意,佢講ge野,佢成家人同埋我,都可以唔明,我頭打晒問號,又蠢,同佢講野,轉少少彎講佢就唔明,乜都要我講到好白,講真,有時心照就算,有時講到明會好hurt....

重有,乜都要佢屋企人就晒佢,我都要就晒佢,係屋企就成個大少爺咁,但係出到去就成隻鵪鶉咁囉...
8-)

大宅

佢做嘢太盡責,唔肯交行貨 成日忙到c,唔夠時間親子同照顧我 :-(

伯爵府

無手尾!

別墅

最唔鐘意佢做野好鬼'笠鑼'

我倆愛情誕生日:oops:

大宅

你老公好Q
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

大宅

講野要比佢講落去,唔可以打斷佢,唔係佢就唔記得同唔識講﹗
問佢野都諗一晚組織一下第二日先比到ans你,攪到我好心急。
我一嬲同唔開心就即刻"對唔住對唔住",話之自己有冇錯,咁我仲嬲唔嬲好?好無奈…

禁止訪問

別墅

發癲..嬲哂全村人

男爵府

發脾氣

該用戶已被刪除

侯爵府

口水多

別墅

每次問佢問題, 佢諗好耐都冇回應,被動...

大宅

小器,無情趣,悲觀! 太整齊
衰迫我係屋企都要五常法 你冇野

大宅

最吾仲意就系佢好懶訓...電話響勁嘈都吾起身...
我好醒訓..次次都比佢d電話嘈醒左冇得訓=.=''

因為懶訓o既關係,,每天都要我叫佢起身...
由拍拖到宜家都系咁...
叫好耐...不過宜家都慣左喇..冇計啦... :-(

大宅

醒目開學勳章

Somking and don't save money. :tongue:

複式洋房

弧寒, 非常懶, 掛住上網唔幫手做家務!

亦因為太孤寒, 同佢一齊生活沒有情趣, 非常乏味, 只是間中出街去吃飯, 仲要經常同一間茶餐廳吃飯, 好悶! :-( :tongue:

大宅

嘩....太多喇 (可能我係佢心目中仲多 )

好少幫手做家務~
成日打機睇電視~
超級懶訓周身郁~
同佢講野唔專心聽~
同仔玩又粗魯~
.........太多喇

洋房

take too much time to make a decision, and can't make up his mind to do something

伯爵府

Re:

calson 寫道:
1)講野要比佢講落去,唔可以打斷佢,唔係佢就唔記得同唔識講﹗
2)問佢野都諗一晚組織一下第二日先比到ans你,攪到我好心急。
3)我一嬲同唔開心就即刻"對唔住對唔住",話之自己有冇錯,咁我仲嬲唔嬲好?好無奈…

睇見有感而發:
1) 呢樣野我先有,老公又冇話係缺點.
2)你都好, 我老公會唔出聲,問佢就話諗緊,諗到比ans我,但永遠都只有不了了之,你個都起碼會第二日比ans你丫.我唔問佢,佢都唔會再提件事,仲話唔知我會等佢答案,簡直莫視態度.
之後咪話又諗緊 簡直激到想殺左佢.
3)唔識道歉,甚至唔好意思的態度都冇. 而家叻左,只會話"又係我唔o岩,今次又係我錯..." (只是發悔氣),之後仲有結論"咁我下之點點點....,乜都唔做就唔會錯啦!"

問你(我)C未!!!!!!!!!

所以,"你老公有咩缺點你最唔鍾意老公有缺點"呢個topic,我好有興趣睇,但已經冇乜興趣想講自己o個件,講得多咪諗得多,只有越諗越覺得佢唔好,自己傷心... 因為大家講的,我認為係大部份男人的缺點吧! 我老公點會冇,但講埋我o個件o既,驚嚇親大家.(因為有時同我個friend呻吓,她都覺得自己冇可能接受到一個男人係咁對自己,唔知點解我可以忍咁耐.)

男爵府

唔靚仔,唔有錢,成日放屁,d牙好多漬,同我爭論對抗時好牛精.

首頁

尾頁

跳至