使用意見

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Kittymummy 發表於 23-1-24 21:35
直頭出晒汁啦

膠汁!
而家走埋

大宅

Kittymummy 發表於 23-1-24 21:00
係呀,佢就係cap你圖,再出言侮辱你,用詞都幾離譜下,所以我年30咪爆佢囉。
...

Oh
可惜佢d鋪被封.我睇唔到佢寫d乜

水晶宮

KKLLYang 發表於 23-1-24 21:45
Oh
可惜佢d鋪被封.我睇唔到佢寫d乜

我地呢d路過都睇到眼火爆,如果你睇到,我都肯定你爆硬佢。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

大力大力 發表於 23-1-24 07:13
剛才先看到這個貼文、原幾個搞事者在這裡、對意見不合、就用盡極難聽的言語、去單打攻擊對方、這些正正是今 ...

我搵屋企部電話回收筒,搵到少少嗰晚個post既cap圖(怨未有全部cap哂)。
「這裡很多人、心理不平衡、鍾意搞事挑釁、憎人富貴厭人貧、潑婦駡街」呢啲說話唔係你講既?咁樣都唔叫單打羞辱?都係呀,你無單打,你係全疊打羞辱BK所有唔同意你言論既會員係「劣幣」。

attach1/tmp/phpc0UHBJ

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至