使用意見

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章

豬仔mami 發表於 23-1-25 23:08
係咩?
我係話我食咗個飯,同煲完啲劇
畢竟之前仲回緊佢個POST

公爵府

2024年龍年勳章

cbeyond 發表於 23-1-25 22:20
要快啦,實名制, 唔可以再買咁多電話卡啦
但一間電訊商可以登記十張,都玩好耐呀

珊瑚宮

凌陵綾 發表於 23-1-26 08:35
但一間電訊商可以登記十張,都玩好耐呀

咁咪好耐, 幾星期封一個戶口, 最多玩幾個月, 之後唔使見一班新戶講廢話
呢排可能班翻生戶要唔好晒電話卡, 蒲晒出來

公爵府

2024年龍年勳章

做個靚太 發表於 23-1-25 23:24
咁我無為意佢其他po...
我通常都係睇標題回,好少留意會員名~
x2
但係佢呢個出得太密了

子爵府

2024年龍年勳章

應該好多人舉報先封

侯爵府

cbeyond 發表於 23-1-26 08:38
咁咪好耐, 幾星期封一個戶口, 最多玩幾個月, 之後唔使見一班新戶講廢話
呢排可能班翻生戶要唔好晒電話 ...

太空咭就到期,二月後應該少咗啲膠人

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

mother904 發表於 23-1-25 21:41
係咪因為佢話人抵死所以俾人舉報?
其實第一個講呢個詞語係第二個人,叫 "曾經有x"

珍珠宮

Piaget 發表於 23-1-26 00:00
佢真係勁無聊,之前咁辛苦作個咩男友有兩個仔既帖,呢幾日就自殺式狂開擺明膠既帖,都唔知為乜?
...

其實有冇可能係BK自己搵水軍衝日流量,增加平台DAU好攞廣告生意?
呢邊封號,立刻又有好多新account出嚟

珍珠宮

牛年勳章

mizuho 發表於 23-1-26 10:48
其實有冇可能係BK自己搵水軍衝日流量,增加平台DAU好攞廣告生意?
呢邊封號,立刻又有好多新accoun ...

都有可能,不過阿user太低質太求其,連水軍都勝任唔到 ,其實只係衝流量又乜易,求其個個帖答一、兩句咀就得,要做到好似user咁無聊咁低質,應該本身個人個本質要係咁先得

公爵府

2024年龍年勳章

lily-of-valley 發表於 23-1-26 01:52
一早話佢男人扮女人, 死咬使我話我屈佢。 一早覺佢vinda4回魂。

咁鐘意做女人, 去變性啦。 前身, M巾 ...

Jm好叻認到!佢真係似維達

公爵府

咁快
冇分拎了

子爵府

開心吸收勳章 育兒性格勳章

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

loveclementine 發表於 23-1-26 11:21
Jm好叻認到!佢真係似維達
前身無20個都19個分身回魂架啦。 唔少得過5年。 係咁係度發神經扮女人。

因好多年前, 工人版有人話工人無禮貌, 坐sofa當自己女主人。 小朋友坐都唔行開, 我地個個出聲叫工人起身, 但有個 lamkkben話有乜所謂, 同工人一齊坐, 我地擺主人架子, 當工人奴隸。 比我發現佢在第二D版度話有老婆。 我揭穿佢係男人, 比其他媽咪話佢。佢投訴我, 但因又男又女, 饱自己封咗。 好憎D男人扮女人來攪亂檔。

男人咪男人啦, 正正經經答咀無問題啹。

衰到扮清純, 比男人呃。 唔怕核突架。

你check 吓 我名, 件野投訴我條thread仲係度。

個野, 在discuss個名叫老鼠爸爸, discuss 出post好威咁話我地BK班八婆, 得閒無事講是非, 工人坐sofa都唔比, 小氣又小家。 所以扮女人去寸吓我地。

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cbeyond 發表於 23-1-26 08:38
呢排可能班翻生戶要唔好晒電話 ...

咁咪好囉 冇得隱身

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

lily-of-valley 發表於 23-1-26 12:33
前身無20個都19個分身回魂架啦。 唔少得過5年。 係咁係度發神經扮女人。

因好多年前, 工人版有人話工人無 ...

咁衰,真係扮女人入黎攪攪震,其實大家有禮貌倾計討論真係冇乜分男人女人,但係有啲人立心不良乘機踩我地,話我地係班C9,低智低level小學雞讀書少之類 侮辱人說話,實在令人氣憤

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

豬仔mami 發表於 23-1-26 12:57
咁衰,真係扮女人入黎攪攪震,其實大家有禮貌倾計討論真係冇乜分男人女人,但係有啲人立心不良乘機踩我地 ...
係呀, 根本無話唔比男人來傾計。 好好交流, 唔得嘅。

係要扮女人, 根本立心不良。 但講野多D, 露出馬腳架。 賤男人講野D賤法, 就知。 正常男人唔會咁講。

就算變咗性做女人, 靚過港姐, 泰國好多人睇得出。 話喉核無得改, 隻手幾滑都好, D手骨粗D, 個身材好好, 但睇背面係男人形。 泰國親戚講。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

派膠

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

佢應該好快又出返嚟啦,我之前有好認真咁回佢嘅post㗎,原來都係膠

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

條友D膠post又多又爛, 直頭覺得係滋擾

侯爵府

lily-of-valley 發表於 23-1-26 13:13
係呀, 根本無話唔比男人來傾計。 好好交流, 唔得嘅。

係要扮女人, 根本立心不良。 但講野多D, 露出 ...

係啊,其實有啲細緻野我地女人知道男同女係唔同,就算變左性幾女人,我feel到係唔同,就好似國內個金星,重有同婉華做YouTube 個(唔記得佢名),真係外形打扮女人過女人,但係佢地總係有男人既smart,好多野勝過女人,例如反應思維各樣都同真女人有些不同

首頁

尾頁

跳至