論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

民房

想請印印/賓賓,於中西區有無好介紹?介紹較好的僱傭公司?

大宅

Hi, 亞李媽咪

你可到忠誠僱傭公司

Best Regards,
Mandy

原文章由 亞李媽咪 於 07-8-16 09:58 發表

民房

有無好agent

我用開嗰個agent跟野都幾快手,follow野都幾好,有興趣可以pm我

民房

原文章由 babequeen 於 07-8-16 14:23 發表

我用開嗰個agent跟野都幾快手,follow野都幾好,有興趣可以pm我

可否pm我agent資料!!thanks!!!!!!

民房

原文章由 babequeen 於 07-8-16 14:23 發表

我都想要,可否pm埋我,啱啱工人就黎完約

洋房

can u pm me too, thanks a million
I urgently need to employ a maid for help
thank you.

複式洋房

我個 agent 都算盡責, 當我遇到些工人問題, 他們都會試試協助我, 當然, 若工人衰到貼地, 無辦法便一定要 "炒".

另工人到港後, 他們會安排工人入住宿舍, 訓練一段時間才交給僱主, 如有興趣, 可 pm 我.

洋房

辣椒雪榚

MORNING! 可否介紹妳的agent 給我, 聯絡人名稱, thanks a  lot.

原文章由 於 07-8-23 00:07 發表

我個 agent 都算盡責, 當我遇到些工人問題, 他們都會試試協助我, 當然, 若工人衰到貼地, 無辦法便一定要 "炒".

另工人到港後, 他們會安排工人入住宿舍, 訓練一段時間才交給僱主, 如有興趣, 可 pm 我.

男爵府

please PM me thanks

男爵府

原文章由 辣椒雪榚 於 07-8-23 00:07 發表

另工人到港後, 他們會安排工人入住宿舍, 訓練一段時間才交給僱主, 如有興趣, 可 pm 我. ...

伯爵府

我岩岩係一間agent到請左個工人, 個agent幾好, 幾交帶, 你布興趣pm 我啦

洋房

Pls PM me or send me via email : [email protected]

Thanks.
bblamlam
:-?

民房

Please PM me too. Many thanks!!
Jen

伯爵府

我用果間agent淨係做印。

佢地印尼有training centre,好少會收d不明來歷既hk斷約工人(因為實在太多印不誠實,同agent講大話),一定會interview過,了解工人性格同expectation至會介紹俾僱主。

所以佢地唔會留d曵工人(就算當初係佢地train出黎),同埋佢地follow up都好好,好nice,有責任心(因為d妹係佢地一手train出來)。

不過搵佢地搵工人真係要俾多d時間,因為好工人難求,好多來到hk做左幾年都曵左,agent唔再要佢地,所以真係求過於供。我當年都早4/5個月找工人,佢地成2個月都無reply,就係因為工人少,但係我個hk 完約印(我係第3個employer),非常good,佢地真係見我選極都唔o岩(fresh果d),至俾呢個"皇牌"我選,我都o岩o岩再同佢續約。

當然,工人o係hk係好易變壞,我屋企近victory park,所以工人都無剛上班時純品(之前在N.T.返工),好想放suns,但還聽教聽話,肯同agent保持關係。所以好agent真係好緊要(管教工人方面)。

agent 在灣仔區,妳想要contact就pm我啦!

男爵府

原文章由 mylulu007 於 07-8-28 11:33 發表

佢地印尼有training centre,好少會收d不明來歷既hk斷約工人(因為實在太多印不誠實,同agent講大話),一定會interview過,了解工人性格同expectation至會介紹俾僱主。

所以佢地唔會留d曵工人(就算當 ...

男爵府

原文章由 mylulu007 於 07-8-28 11:33 發表

民房

大家可否pm我d資料, 想揾第二間agent!

複式洋房

Dear mylulu007,

Please pm me the information of the agent.

男爵府

pls pm me, i'm looking for a maid urgently.

男爵府

2024勳章 BK Milk勳章

How many of agent charge ? Guateen period is 2 year?
If dissapointed to the maid, could the agent arrange the another one -- only charge the air fee (New maid & sent our the old maid), visa and Gov't fee?

Sorry for so many Question!!! [email protected]

I'm the first time empoly the Indoisean Maid for my cominh baby - Nov'07 so many double & query:-(

首頁

尾頁

跳至