自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

OO2011    發表於 14-5-22 22:33
Snoopy211    發表於 14-5-22 17:26

男爵府

扺啦, 員工價都係75折, 有咩限制?

大宅

回覆:海洋公園門票75折…抵嗎?

正午12點入得,即係中午12:00或之後就入得去玩

子爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

中午打後就好多旅行團。而且,同細路去中午入勁曬,要瞓晏覺。唔啱用

西檸  真係曬到無心機  發表於 14-5-23 06:11

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章

海洋公園近排攪咩,又團購又做discount,已經夠多人啦....仲係咁谷人流。

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:海洋公園近排攪咩,又團購又做discount,已

原帖由 pinkybee 於 14-05-22 發表
海洋公園近排攪咩,又團購又做discount,已經夠多人啦....仲係咁谷人流。
我上星期日用團購飛入場唔算多人,有d排5-10分鐘,有d直頭唔駛排,旅行團好少,B6都唔算多,佢地肯排隊無打尖
不過就好曬同無風好熱,只係落左一陣毛毛雨,大致上玩得舒服,8點仲有個噴火煙花睇

子爵府

玩具勳章 睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 pinkybee 於 14-05-22 發表海

原帖由 sheung1126 於 14-05-22 發表
我上星期日用團購飛入場唔算多人,有d排5-10分鐘,有d直頭唔駛排,旅行團好少,B6都唔算多,佢地肯排隊無打 ...
咁正,排咁短時間

大宅

引用:Quote:原帖由 pinkybee 於 14-05-22 發表海

我上星期日用團購飛入場唔算多人,有d排5-10分鐘,有d直頭唔駛排,旅行團好少,B6都唔算多,佢地肯排隊無打 ...
嘩~如果真係咁少人,又真係可以考慮下喎

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

大宅

回覆:sundays 的帖子

怎樣買?walk in 7 -11 就買到?

禁止訪問

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sundays 發表於 14-5-22 14:17
嘩~如果真係咁少人,又真係可以考慮下喎
係呀,好耐冇試過排得咁快,玩得咁舒服
唔知係佢地真係少左落黎定咁岩好彩嗰日佢地唔去呢??

男爵府

在中女社都是$262,沒有時間限制,我之前買的票的到期日是9月尾。但我在中午才進園,那些b6團蜂湧而至,排隊好似驚死落後,看見他們都怕。經歷此後,都prefer早D去,避開他們。

公爵府

引用:Quote:原帖由+pinkybee+於+14-05-22+發表海

其實最多b6團的日子係一至5 中午後。星期6日就散客多。

公爵府

引用:正午12點入得,即係中午12:00或之後就入得

原帖由 sundays 於 14-05-22 發表
正午12點入得,即係中午12:00或之後就入得去玩
中午後先至多b6團

公爵府

ivycowcow 發表於 14-5-22 15:39
其實最多b6團的日子係一至5 中午後。星期6日就散客多。
原來係咁架? 以前仲成日驚假期多人所以就平日去
唔怪得之前去親都咁多人啦,咁以後就返假期先去
少B6真係玩得好舒服

大宅

that's quite good~!!

公爵府

引用:Quote:ivycowcow+發表於+14-5-22+15:39+其

原來係咁架? 以前仲成日驚假期多人所以就平日去
唔怪得之前去親都咁多人啦,咁以後就返假期先去
少B6真係玩 ...
其實星星一至日都多人,閒日就b6團多,紅日就香港人多。

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

伯爵府

平過中旅社

首頁

尾頁

跳至