想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

由上年5月開始無避孕,已經努力左14個cycles, 紅d, 体温,check子宮,check輸卵管,照卵子,睇中醫,拜神,preseed,通通都做哂!紅d深粗前一日,當日,後一日都有dodo, 都失敗!

身邊其他人往往都有好消息,自己點努力點做都好似無用!總係替人開心!

我自己又衰多口,成日同老公呻,呻到佢而家都大壓力!佢連發夢都夢到我地同奶奶講我地生吾到bb。我唸我老公都好大壓力,我而家都吾想同老公呻咁多

好辛苦&好吾開心!唯有自己安慰自己,上天自有安排

別墅

回覆:好氣餒

唔好氣餒呀,我比你試左仲耐,都有2年幾,我都以為所有自然既方法唔會work糸我身上,雖然內心已睇化晒,但我仍會去搵下其他方法,如食下維他命,擺下風水陣(信既就試下),男既做d可刺激睪丸的運動(祥細唔多清楚,我老公話做gym時做的),終於悄悄地來臨了

禁止訪問

大宅

引用:唔好氣餒呀,我比你試左仲耐,都有2年幾,

原帖由 Bbbbbman 於 14-08-05 發表
唔好氣餒呀,我比你試左仲耐,都有2年幾,我都以為所有自然既方法唔會work糸我身上,雖然內心已睇化晒,但 ...
你已經bingo左?

我老公就有食茄紅素同蠔王素,我就只係飲中藥,我地都計劃做下gym, 等身體好d啦

你呢兩年係咪都係亂唸,我就成日亂唸,怨自己成日飲凍飲…怨自己結婚頭一年就避

大宅

我等左6年。。。

Kerokerokeropei  same here  發表於 14-8-7 23:15

大宅

引用:我等左6年。。。

原帖由 詩嵐 於 14-08-05 發表
我等左6年。。。
詩妹妹,好耐無見你,我成日都有想起你

大宅

引用:由上年5月開始無避孕,已經努力左14個cycle

原帖由 Tsang@pig 於 14-08-05 發表
由上年5月開始無避孕,已經努力左14個cycles, 紅d, 体温,check子宮,check輸卵管,照卵子,睇中醫,拜神, ...
好明你果種無奈

大宅

引用:Quote:原帖由 詩嵐 於 14-08-05 發表我等左

原帖由 dadach 於 14-08-05 發表
詩妹妹,好耐無見你,我成日都有想起你
多謝你記得我啊!
你最近好嘛?

別墅

回覆:Tsang@pig 的帖子

剛有左3個月了,我老公之前都有食蠔皇素架,但食左一排冇食了,我等左2年幾,初初每個月都好唔開心,會喊,久而久之麻目晒了,但都會嘗試其他,

子爵府

岩岩試左20個cycles, 今日又宣佈失敗
大家一齊繼續努力啦!
時候未到jei

大宅

其實最重要係你2個要放鬆心情, 甘大壓力,唔健康點生b喎

大宅

引用:我都等左好耐下,仲等緊,後生唔想生,想生

原帖由 pigpeppapig 於 14-08-05 發表
我都等左好耐下,仲等緊,後生唔想生,想生無得生,就係咁
完成同意,後生就怕有b,而家想生b就無

大宅

引用:其實最重要係你2個要放鬆心情, 甘大壓力,唔

原帖由 AmandaTsang1029 於 14-08-05 發表
其實最重要係你2個要放鬆心情, 甘大壓力,唔健康點生b喎
你講得好岩,不過好難放鬆

大宅

引用:剛有左3個月了,我老公之前都有食蠔皇素架

剛有左3個月了,我老公之前都有食蠔皇素架,但食左一排冇食了,我等左2年幾,初初每個月都好唔開心,會喊, ...
最尾你係點?放棄唒先有b?

我好難放鬆到,成日都唸

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 AmandaTsang1029 於 14-08-05

大宅

引用:Quote:原帖由 Tsang@pig 於 14-08-05 發表

原帖由 pigpeppapig 於 14-08-05 發表
我都算輕鬆左架啦,半放棄,但完全唔諗好難,身邊全部人都講呢件事
係呀,基本上我日日都聽到有關生bb既事,所以好難吾唸,好難放鬆到

題外話:有時聽到已生左b既媽媽呻生b既辛苦,聽到認真火 大把人想生未有得生呀,生左就珍惜下啦,呻辛苦,我好想有呢d生b辛苦囉!

大宅

可能係呢排都聽到&睇到人地報喜既消息,心情好大壓力,好想好想自己有

別墅

點會唔諗,可能過左2年幾,由好心急->好失望->好傷心->好氣餒->半放棄,覺得自己用自然既方法唔會有可能有bb,但始終都抱有一絲希望,2個食下善存,做下運動,風水陣咁,突然有左了

大宅

引用:點會唔諗,可能過左2年幾,由好心急->好失

點會唔諗,可能過左2年幾,由好心急->好失望->好傷心->好氣餒->半放棄,覺得自己用自然既方法唔會有可 ...
你係揾人睇風水?善存邊隻呀?可能話我知嗎?

Bbbbbman  自己睇書睇下屋企邊個   發表於 14-8-5 21:15

大宅

去下旅行, 長短都好, 放鬆心情

首頁

尾頁

跳至