跳至

首頁

尾頁

大宅

請問用開迷你倉既JM,你地用邊間㗎?租既話有咩要注意? 荃灣區邊間好d?thx thx

大宅

回覆:IamWongC9 的帖子

荃灣時X迷你倉,半山街定價平D

佢有間分店近樂悠居、金泰線那邊,
1Sep新開,簽半年or1年,可享有首月10蚊租倉優惠。

我明天去租倉,如果有興趣知多D資料可PM我。

大宅

那時去過某倉比較,半山道那間樓底高些,可以放多些東西,而且用了差不多三年,無問題。

大宅

回覆:cwongwk 的帖子

唔該曬!其實x昌係咪唔係間間有冷氣?我見佢零捨有間標明係冷氣倉。
其實另外果幾間(儲存x,蘋x),同x昌有乜分別?你有冇去過其他公司既倉睇比較過?

大宅

樓下有時租泊單嗎?

大宅

時租泊單?
你意思是時租停車場,有無泊車收據嗎?
我幫你問問。

時X,半山街冷氣會長開,風扇有時間掣,用就自己開,有D位置風扇好似長開。
其實每格倉有D近冷氣位,有D近窗,另外就算同size,又有少少間隔不同(e.g. 實用28ft,可以係3x9.3 or 7x4),真係格格不同,挑選自己合用的。
而我所知現在半山街最細size,實用21尺,已經要排waiting list 了,大一個size就有位。

我去過儲存X, 榮亞店,樓底矮。

其他網上見定價貴,已再無了解。

複式洋房

回覆:迷你倉

Hi can Pm the price list?
Thanks

大宅

Thanks. 估唔到咁多人用。
我想搵d倉係座大廈本身有得泊車,方便搬嘢。
等我揾日約上去睇。

大宅

時X,半山街有時租車位,而且常常無乜車及人出入。
時X,永華無時租車位,只可免費落貨30min.

大宅

Thx thx.
已約依幾日睇倉。我問過佢地原來冷氣只開10am-8pm, 其他時間吹風扇。你之前有冇出現過發霉、封塵或有蟲蛀/曱甴咬?因為依d即場睇唔到,要問下用家先知。

大宅

唔好意思,因我次次去到都有冷氣,仲以為24hour 添。

三年都無出現以上情況,昆蟲都無。
係有人唔守規則,放D有刺鼻氣味物禮。

有些價格總結,已P M給你們。

大宅

咁你有冇放衫?係咪放入膠箱先才入倉好d(定入紙箱?)?
另外你係咪揾番佢地搬d嘢入倉𠺢?貴嗎?

大宅

我自己螞蟻搬家形式,Call 貨Van咋。
我的衣服入膠袋,再放入纸箱或紅白藍。

洋房

有yes storage 都好唔錯

洋房

Yes storage都好唔錯,朋友入面做,聽講好似有door to door service, 唔駛自己搬,join package好似仲有discount

複式洋房

我近期要搬屋,可以pm資料畀我嗎? 感謝

大宅

回覆:yipc9 的帖子

已PM

男爵府

引用:唔好意思,因我次次去到都有冷氣,仲以為24

原帖由 cwongwk 於 14-09-03 發表
唔好意思,因我次次去到都有冷氣,仲以為24hour 添。

三年都無出現以上情況,昆蟲都無。
可以pm我嗎?

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

各位如需任何資料請直接pm有關會員,請勿於版面留下\"please pm me\"等無可讀性留言,如沒有改善將會關閉此帖,請見諒!

大宅

回覆:blackcurrant00 的帖子

12月上過荃灣Mexx迷你倉,有一蚊開倉優惠,
地點近爵悅庭,整座大厦好細,只得一部電梯,載貨載客都靠此電梯,每個倉內頂部有網,限制了儲物高度。

**其實我看過的倉,只有時昌的倉沒有封頂,直上到天花,所以D纸盒可以疊高好多。

如需要資料,可以直接PM我,不用回覆我帖子,thanks!

首頁

尾頁

跳至