自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

邊部好d呢?好矛盾呀!!!又好唔捨得note 2 入面d apps 千尋和天天動聽呢!!!!

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

千尋和天天動聽---iphone 都有同埋用得,同SAMSUNG機無分別~~

仲有無咩APP你覺得重要?

男爵府

畀面勳章

回覆:I phone 6 or note 4

我都考慮緊呢2部,apps唔係好重要,反而我係覺得iphone過相好麻煩...

男爵府

IPHONE 6 我自己用IPHONE4轉NOTE2 兜兜轉轉依家用IPHONE6,IPHONE 真係好用好多 (個人意見)

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

Note4... 影相靚,朋友有晒相出嚟!仲多支筆!影相玩法多,可插卡,可換電!
利申:我無用過i 瘋!
之前都係 i 瘋同碌4嘅選擇!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

引用:千尋和天天動聽---iphone 都有同埋用得,同S

原帖由 LedTV 於 15-01-25 發表
千尋和天天動聽---iphone 都有同埋用得,同SAMSUNG機無分別~~

仲有無咩APP你覺得重要? ...
天天動聽無權限嗎?

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

quinyou 發表於 15-1-25 22:11
我都考慮緊呢2部,apps唔係好重要,反而我係覺得iphone過相好麻煩...
iphone 過相麻煩?
我而家駁左PC,係IPHONE 個FILE 拖出黎桌面就係啦~~

點麻煩法?

mrstangdorothy    發表於 15-1-25 22:26

瑪瑙宮

Onlok 發表於 15-1-25 22:15
天天動聽無權限嗎?
無!! 表面寫有,但係照入去在線搜尋,一樣搜尋到同DOWNLOAD到歌~~

瑪瑙宮

mrstangdorothy 發表於 15-1-25 22:12
IPHONE 6 我自己用IPHONE4轉NOTE2 兜兜轉轉依家用IPHONE6,IPHONE 真係好用好多 (個人意見) ...
AGREE~
我係iphone 4> samsung S2> note 1> samsung s3>note 2> iphone 6>iphone 6+

samsung 影相反應慢,唔靚,機過熱,電用得快~

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:quinyou 發表於 15-1-25 22:11 我都

原帖由 LedTV 於 15-01-25 發表
我而家駁左PC,係IPHONE 個FILE 拖出黎桌面就係啦~~
因為過完相要曬相嘅話,冇得即時想用就咁攞張卡去曬,只係覺得呢樣最唔好
Iphone3,4,4s我都有用過,之後轉note就覺得方便左好多

侯爵府

我用緊note4 d相真係唔錯
同事用緊iphone6佢d相都一樣唔錯喎

伯爵府

引用:IPHONE+6+我自己用IPHONE4轉NOTE2+兜兜轉轉

原帖由 mrstangdorothy 於 15-01-25 發表
IPHONE 6 我自己用IPHONE4轉NOTE2 兜兜轉轉依家用IPHONE6,IPHONE 真係好用好多 (個人意見) ...
Same
由ip4 轉用note 1 再換紅米,
最後用返ip6

mrstangdorothy    發表於 15-1-25 22:27

男爵府

LedTV 發表於 15-1-25 22:20
AGREE~
我係iphone 4> samsung S2> note 1> samsung s3>note 2> iphone 6>iphone 6+
身邊好多朋友由note 1 開始用samsung,跟住大家都總結有個共通點,就係吾知點解部好像有期限,真係用一年多少少就壞 一個就話個個吾識用,但無理由個個都吾識用,仲要我地全部人都係無刷機,全廠機一直用

男爵府

LedTV 發表於 15-1-25 22:17

我覺得iphone 6比起用iphone4個時方便佐好多,真係改良佐好多。

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:LedTV 發表於 15-1-25 22:20 AGREE~

原帖由 mrstangdorothy 於 15-01-25 發表
身邊好多朋友由note 1 開始用samsung,跟住大家都總結有個共通點,就係吾知點解部好像有期限,真係用一年多 ...
但我note2用左2年幾都未壞

男爵府

quinyou 發表於 15-1-25 22:30
但我note2用左2年幾都未壞
note2最hit個時身邊好友好多都係,依家得返一部 真係撞彩

瑪瑙宮

mrstangdorothy 發表於 15-1-25 22:26
我覺得iphone 6比起用iphone4個時方便佐好多,真係改良佐好多。
方便啊,我用3*** 機,下下要帶多粒電出街,機熱問題勁嚴重!

下下一熱要拆散佢,拎部機fing 下,等佢快d涼返再開機~~

不過機熱情況由s2 到 note 2係有改善~~

但係iphone 絕無呢個問題

別墅

回覆:SoHappyTsoi 的帖子

iphone

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+LedTV+於+15-01-25+發表iphon

原帖由 quinyou 於 15-01-25 發表
因為過完相要曬相嘅話,冇得即時想用就咁攞張卡去曬,只係覺得呢樣最唔好
Iphone3,4,4s我都有用過,之後轉n ...
我一直用iPhone 到5
就係呢個原因轉左note4

又幾好喎滿意

大宅

2018復活節勳章 開心吸收勳章

我出咗note4,因為有粉紅色機

[img]http://i.imgur.com/2gI1uhm.gif[/img]

首頁

尾頁

跳至