自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

如果你哋D小動物去咗彩虹喬之後,佢哋D骨灰你哋會放喺邊度??

男爵府

回覆:pigpigletlet 的帖子

我兩隻龍貓骨灰都放在家,百無禁忌!

用戶要求終止服務

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:想問下有養小動物的你!!

火化公司安排灑落海
塵歸塵 土歸土 有緣下世再會

貴子    發表於 15-3-14 10:38
wcpcelia    發表於 15-3-14 08:38
望咩呀望

大宅

回覆:pigpigletlet 的帖子

放在公司,日日可以見到他,我家人叫我放泥土,我真是唔捨得他。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

之前擺係屋企,現在把左係花園。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

屋企

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:如果你哋D小動物去咗彩虹喬之後,佢哋D骨灰

原帖由 pigpigletlet 於 15-03-13 發表
如果你哋D小動物去咗彩虹喬之後,佢哋D骨灰你哋會放喺邊度??
放屋企

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

一定係屋企,我去邊佢地去邊

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

放屋企

大宅

其實我想放喺屋企,但之前聽過有人話唔好!!

伯爵府

入土為安,待在家怕投不到胎,而且陰陽要分開,不能並全

芭芭拉

大宅

但係我真係好掛住佢!!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

屋企

郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

男爵府

如果小動物走左,就比佢回歸大自然了!希望佢自由自在,開開心心

男爵府

引用:如果你哋D小動物去咗彩虹喬之後,佢哋D骨灰

原帖由 pigpigletlet 於 15-03-13 發表
屋企,成櫃都係!

男爵府

屋企

他們會放不開嗎?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我已經同老公講,一定會擺屋企,跟住我

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我拿到綠十字集體火葬的。

子爵府

放屋企,但唔好放高過人頭,因為高過人頭會變咗供奉佢咁,所以我放喺鞋櫃面

子爵府

DHA勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

我放屋企,移民來澳洲帶埋過來,現在放在睡房

首頁

尾頁

跳至