美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

講到好似好多功能咁,有用嗎?唔想想皮膚老化。(謝絕打手或\'partner\' )謝謝。

洋房

回覆:Aubrey_baby 的帖子

真係好多功能同好好用😆

大宅

回覆:有無人用過nuskin spa 機?

即時會有啲效果,夜晚做完面係會有提升效果,不過第二朝起身又打回原形,啲gel價錢貴,部機又貴,唔值!
之前有jm分享過,用其他美容機效果好過nuskin,又唔需要用專用gel,你搵啲舊post睇下

大宅

引用:即時會有啲效果,夜晚做完面係會有提升效果

原帖由 Katelyn^.^ 於 15-03-21 發表
即時會有啲效果,夜晚做完面係會有提升效果,不過第二朝起身又打回原形,啲gel價錢貴,部機又貴,唔值!
之 ...
可以話我知有咩牌子嗎

別墅

回覆:Katelyn^.^ 的帖子

就是覺得要用佢自己出的gel 好貴

洋房

但係有邊隻美容品牌賣機唔賣埋產品一套架!實係話配合埋用係最好架!我自己用過haba,又用過NuSkin, 我覺得nuskin work 喎!

禁止訪問

男爵府

我都用左幾年,不過不失!最主要係我皮膚太敏感5可以出面做facial...所以我買e部係屋企自己做。之前都有買其他牌子,但係覺得比上來,nuskin即刻見到好明顯效果!雖然有個jm講得好啱,第朝打回原形,但冇計,我皮膚太敏感,選擇少。只係用左佢,皮膚影響算最少!

琥珀宮

去百老滙一大個counter賣呢d野啦

男爵府

有用過,但又不是太有其他人講既神放,好耐冇再用了

別墅

回覆:Katelyn^.^ 的帖子

謝謝

別墅

引用:我都用左幾年,不過不失!最主要係我皮膚太

原帖由 babayip 於 15-04-18 發表
我都用左幾年,不過不失!最主要係我皮膚太敏感5可以出面做facial...所以我買e部係屋企自己做。之前都有買 ...
我皮膚都敏感呀

公爵府

回覆 Aubrey_baby 的帖子

乜而家仲興咩?

禁止訪問

別墅

回覆:jellomama 的帖子

朋友叫我試機,心大心細,又驚被人sell

伯爵府

想減肥,要勤力。facial spa 可做面,減肥,但我鐘意 look 肩頸,可止痛。不過我部機壞左,買番部要連 gel 買又唔想,所以現只用部 body spa 做。

別墅

No use..

禁止訪問

大宅

我以前出去做啲facial, 第二日都打回原型。其實每日皮膚都會接觸到空氣,好多塵,唔乾淨,亦會氧化。與其要用錢用時間出去美容院,我就覺得spa機好有用。facial gel一盒,已經講緊做4次,等如出面做一次嘅價錢。加上spa機已經做埋按摩,我就覺得好抵用又有效果。

大宅

如果係我,我會信你識嘅朋友多過其他人。買唔買嘢都係睇自己,自己覺得啱先買咯。佢係你朋友,都唔會迫你買。係朋友你如果唔想買,都應該坦白講暫時唔買住。

首頁

尾頁

跳至